تحریریه زندگی آنلاین : دکتر اشکان نقوی نیا؛ پزشک متخصص داخلی اظهار کرد: طبق توصیههای بهعملآمده توسط CDC و سازمان جهانی بهداشت به تمام افراد مبتلابه کرونا یا در معرض آن توصیه میشود سبزیها و میوهجات تازه را زیاد مصرف کرده و از مصرف محصولات فرآوری شده اجتناب کنند.
نکته مهمی که در توصیههای WHO اشاره شده است مصرف غذا در منزل و اجتناب از صرف وعدههای غذایی در رستورانها و مکانهای عمومی است که باز هم اهمیت فاصلهگذاری اجتماعی را نشان میدهد.
به گزارش دنیای تغذیه به نقل از ایسنا: افراد مبتلا در طول روز به میزان کافی آب مصرف کنند که در این مورد مصرف ۸ تا ۱۰ لیوان آب در طول روز توصیه میشود. مصرف دانهها و آجیل خام، ریشههایی مثل هویج و ترب میتواند مفید باشد و از مواردی که باید در طول بیماری کمتر مصرف کنند نمک و شکر است؛ بهطوریکه میزان نمک روزانه مصرفی در فردی بدون بیماری زمینهای دیگر باید کمتر از 5 گرم در شبانهروز معادل یک قاشق چایخوری کوچک باشد.
در مورد روشهای سنتی و غیرعلمی چیزی که تاکنون دیدهایم این بوده که این اقدامات نهتنها هیچ تأثیری در روند بهبود کرونا نداشتهاند، بلکه در مواردی باعث بروز عوارض جانبی خصوصاً برای کلیه و کبد شده است. البته این سخن به معنای مخالفت کلی با محصولات گیاهی و سنتی نیست.
طبیعتاً برخی جوشاندهها و دمنوشها خواص میکروبزدایی داشته و ممکن است ولو بهطور تسکینی باعث تخفیف علائم شوند، ولی اولاً بهطور مؤکد توصیه میشود از مصرف جوشاندههای ناشناخته اجتناب کنند و حتی در مورد دمنوشهای معمول هم جانب احتیاط را رعایت کرده و از اسراف در مصرف آنها با این تصور اشتباه که چون منشأ گیاهی دارند پس بیعارضه خواهند بود، اجتناب کنند، زیرا موارد بسیاری از نارسایی کلیه منجر به دیالیز و نارسایی کبدی را به دنبال مصرف چنین محصولاتی داشتهایم.