به گزارش اسپوتنیک، یک متخصص تغذیه در مقالهای مینویسد: برای از دست دادن وزن، نیازی به خوردن کمتر ندارید - فقط باید به موقع غذا بخورید. اگر شروع به خوردن غذا در یک زمان مشخص، چهار بار در روز کنید، در یک هفته از یک تا ۲.۵ کیلوگرم از دست میدهید و لاغر می شوید.
بیشتر بخوانید:
بهترین روش مبارزه با پرخوری عصبی
آجیل شیرین زندگیبخش
چنین روشی به عنوان محیط داخلی پایدار در بدن باقی میماند. یعنی بدن همیشه با هر شرایطی سازگار میشود. افراد دارای اضافه وزن اغلب کم غذا می خورند. اما باید سعی کنند که متابولیسم بدنشان تند شود، مثلا اب بیشتری بنوشند.
بله، اگر از صبحانه، ناهار یا شام غافل شوید و از این طریق تعداد کالری را کاهش دهید، میتوانید وزن خود را کاهش دهید. اما انرژی کافی نخواهید داشت.
ثانیا، هنگامی که کل رژیم غذایی یک بار در روز است، به ناچار بقیه زمان - تنقلات شور و شیرین که موجب تحریک پانکراس، یعنی موجب التهاب لوزالمعده را میخورید.
پیش از این در خبرها آمده بود که دانشمندان دانشگاه هاروارد به با بررسی تاثیر رژیم غذایی بر سلامت بیش از ۲۰۰ هزار نفر اثبات کردند که مصرف یک وعده آجیل دوبار در هفته بیماریهای قلبی و عروقی را تقریبا ۲۵ درصد کاهش میدهد و به همین ترتیب مرگ بر اثر سکته را هم کاهش میدهد. در این تحقیق طولانی که ۳۲ سال طول کشید و با شرکت ۲۱۰ هزار پرستار و دکتر انجام شد. آنها هر دو سال یکبار پرسشنامهها را پر میکردند و در آن شیوه زندگی و رژیم خود را توصیف میکردند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که آجیلها در جلوگیری از سکته و بیماریهای قلبی و عروقی مفید هستند. اجیلهایی مثل: گردو، بادام، فندق، بادام هندی، پسته و همچنین بادام زمینی.