تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه
در سوشی بر روی یك قطعه برنجی بیضیمانند، برش نازکی از ماهی گذاشته میشود.
ماهی، توفو، فرآورده سویا، خوراک دریایی، تخممرغ و دیگر خوراکیهای بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین هستند.
علاوه بر آن میتوان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراکهای دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد.
همچنین سبزیجات بصورت پخته شامل کدو، هویج، فلفل دلمه ای نیز در رول وسط آن بکار می روند.
برنج بکارفته در آن نیز منبع نشاسته بوده و از چربی در این غذا خبری نیست.
این غذا بسیار سالم بوده و مصرف آن به همراه سبزیجات، بشقاب سالمی را به ما هدیه می نماید.