Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:59

3
شهریور
راه های دستیابی به سلامتی و تناسب اندام (2)

راه های دستیابی به سلامتی و تناسب اندام (2)

استرس‌های ناشی از گرسنگی دائمی و خستگی مفرط، یك سلسله كنشها و واكنش‌های زنجیره‌ای را در وجود هر فردی پدیدار می‌سازند كه به طور ساده‌ بر‌ای شما آن را در سطور زیر به تصویر كشیده‌ایم.

تاثیرات استرس در سیستم بدن

تاثیر بر عملكرد غده تیروئید، خارج شدن از حد تعادل تولیدات هورمون‌های تیروئید و تغییر فرم عملکرد آنها. همانطوری كه می‌دانید هورمون T3 سوخت چربی‌های مختلف را افزایش می‌دهد.

تحت تاثیر افزایش هورمون‌های استرس تاثیرگذار ناشی از گرسنگی‌های آشكار و نهان، نوع دیگری از هورمون T3 به نام (rT3) به تولیدات هورمون تیروئید افزوده می‌شود كه وظیفه آن بجای سوختن چربی‌های وارده و انباشته، نگهداری آنها در بدن است.

یعنی با مهار گیرنده‌های T3 در سلول‌ها چربیهای مختلف بدن حتی در درون سلول‌ها در ناحیه شكم و پهلو‌ها و رانها و نشیمنگاه استقرار یافته، مانع عملكرد هورمون T3 جهت برداشت و سوزانیدن چربی‌های نواحی مورد اشاره می‌گردد.

البته هورمون r.T3 یكی از هورمون‌های حفظ حیات و زندگی نیز تلقی می‌شود چرا كه بدون وجود آن یا بایستی هر 2 ساعت به 2 ساعت غذا می‌خوردیم یا اینكه رو به مردن می‌نهادیم همین هورمون می‌باشد كه ما انرژی‌های دریافتی‌مان از سه وعده اصلی صبحانه و نهار و شام یا 2 یا 3 میان وعده نیم روز و عصرانه و قبل از خواب را می‌توانیم بتدریج به مصرف رسانیده و سریعاً مانع از تهی شدن بدن از انرژی شویم تا اگر تحت عوامل غیر مترقبه و نفس تهی نشده‌ای برای مدت طولانی‌تری از دریافت انرژی محروم شدیم خطری برای ادامه حیات و زندگیمان به وجود نیاید.

برای اینكه موضوع روشن‌تر بشود به مسئله جیره‌بندی اشاره می‌شود اگر تحت شرایطی به شما یك كیسه برنج و یك كیسه لوبیا برای مصرف یك ماه آینده تحویل گردد و تحت هیچ شرایطی امكان تجدید مجدد آنها تا پایان یك ماه فراهم نباشد ناچارید مقادیر جیره را به روزها و میان‌وعده‌های غذایی هر روز طوری قسمت نمایید كه قبل از به پایان آمدن زمان تحویل جدید، ناچار به تحمل گرسنگی در روزها و هفته‌های باقیمانده نباشید.

در بدن شما هورمون rT3 رل جیره‌بندی انرژی را در مواقع بروز علائم گرسنگی در بدن عهده‌دار می‌باشد كه با حضور خود به صرفه‌جویی و ذخیره چربی‌ها در بدن می‌پردازد حتی اگر مقدار قابل توجهی چربی به عنوان ذخیره انرژی در حفره شكم و پهلو‌ها و نشیمنگاه وجود داشته باشد در زمان گرسنگی دادن یا گرسنگی خوردن هورمون rT3 مانند نگهبانی راه ورود T3 را می‌بندد كه نه تنها امكان برداشت از چربی‌های ذخیره فراهم نشود بلكه با صرفه‌جویی در سوخت، پس انداز جدیدی به صورت انباشت و ذخیره‌سازی جدید فراهم می‌نماید که در این موقعیت هر ماده غذایی كه دریافت گردد فقط به صورت چربی درآورده شده و ذخیره خواهد شد.                  

 

 

برای خواندن بخش اول -راه های دستیابی به سلامتی و تناسب اندام- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: تغذیه سالم، سلامتی، کاهش وزن، تناسب اندام، اثرات استرس، استرس ناشی از گرسنگی، هورمون های تیروئید تعداد بازديد: 774 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز