Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 17:58

9
اسفند
بشقاب من

بشقاب من

در شماره قبل، راجع به بشقاب سالم صحبت كرديم.....

در شماره قبل، راجع به بشقاب سالم صحبت كرديم و چگونگي ارائه الگوي غذاي سالم به زباني بسيار ساده و كاربردي را توسط اين بشقاب توضيح داديم. در واقع بايد سهم عمده بشقاب غذا از گروه سبزيجات و ميوه‌جات باشد و كمتر از يك‌چهارم آن را پروتئين و بقيه را نيز غلات و لبنيات تشكيل دهد. در اين هفته نيز بشقاب ديگري به شما معرفي مي‌كنيم كه سهم پروتئيني آن از لوبيا تأمين شده و محتواي سبزيجات آن را نيز سبزيجات بخارپز تشكيل داده‌اند با بررسي بشقاب اصلي روزانه خود و مقايسه آن با اين الگو مي‌توانيم به مرور محتويات آن را مشابه ساخته و سهم روزانه دريافتي‌مان را از گروه‌هاي غذايي متعادل‌تر نموده و به سوي سلامتي پايدارتر گام برداريم.

برچسب ها: سبزيجات، بشقاب، پروتئين تعداد بازديد: 433 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز