در شماره قبل، راجع به بشقاب سالم صحبت كرديم و چگونگي ارائه الگوي غذاي سالم به زباني بسيار ساده و كاربردي را توسط اين بشقاب توضيح داديم. در واقع بايد سهم عمده بشقاب غذا از گروه سبزيجات و ميوهجات باشد و كمتر از يكچهارم آن را پروتئين و بقيه را نيز غلات و لبنيات تشكيل دهد. در اين هفته نيز بشقاب ديگري به شما معرفي ميكنيم كه سهم پروتئيني آن از لوبيا تأمين شده و محتواي سبزيجات آن را نيز سبزيجات بخارپز تشكيل دادهاند با بررسي بشقاب اصلي روزانه خود و مقايسه آن با اين الگو ميتوانيم به مرور محتويات آن را مشابه ساخته و سهم روزانه دريافتيمان را از گروههاي غذايي متعادلتر نموده و به سوي سلامتي پايدارتر گام برداريم.