Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:57

3
دی
راهکارهای طب سنتی برای پایین‌ آوردن فشارخون

راهکارهای طب سنتی برای پایین‌ آوردن فشارخون

یکی از عوامل اثرگذار در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون شناخته می‌شود و این درحالی است که حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال کشور به بیماری پرفشاری خون مبتلا هستند

ایسنا نوشت: یکی از عوامل اثرگذار در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون شناخته می‌شود و این درحالی است که حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال کشور به بیماری پرفشاری خون مبتلا هستند اما نیمی از این افراد از ابتلای خود به بیماری پرفشاری خون بی‌اطلاع هستند.

همچنین گفته می‌شود که حتی ۵۰ درصد کسانی که از پرفشاری خون خود مطلع هستند هم دارو مصرف می‌کنند و بیماری در کمتر از ۵۰ درصد این افراد تحت کنترل است.

مراجعه به پزشک، شناخت بیماری و راه‌های کنترل آن بسیار مهم است اما در کنار مصرف دارو می‌توان روش‌های تغذیه‌ای که طب سنتی بر آنها تاکید کرده است را نیز دنبال کرد تا بتوان با این راهکارهای ساده هم پر فشاری خون را کنترل کرد.

اولین اقدام مفید در زمان افزایش فشارخون، پاشویه با آب یا مخلوط آبغوره و آب از زانو به پایین است.

بیشتربخوانید:

چای سیاه ، سبز و این بار سفید

 

 

در منابع طب ایرانی امتلاء و پُری بدن از مواد و یا خشکی رگ‌ها و کاهش قابلیت ارتجاعی آن عامل پرفشاری خون شناخته شده است. از این رو کاهش دادن میزان غذا و مصرف غذاهای مزوره (غذاهای شکم پرکن که چاق کننده نیستند) نظیر کرفس، کنگر، هویج، زیتون، لوبیا، گشنیز، جعفری و لیموترش در غذاها مفید است.

از سوی دیگر روغن‌مالی بدن با روغن زیتون تازه یا روغن بادام شیرین در افراد لاغر و خشک مزاج می‌تواند کمک کننده باشد. برخی گیاهان نظیر سیر، قره قاط، سرخ ولیک و ریشه گزنه نیز اثر کاهنده فشارخون دارند که می‌توان از آنها استفاده کرد.

بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در صورتی که از داروهای دیگر هم استفاده می‌کنید هنگام استفاده از گیاهان برای کاهش فشارخون با متخصص طب سنتی مشورت کنید.

بیشتربخوانید:

گیاه مورد علاقه ابوعلی سینا را بشناسید

آشنایی با خواص و مضرات گیاه بادرنجبویه

 

برچسب ها: طب سنتی، فشارخون، کنترل فشارخون تعداد بازديد: 74 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز