Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 فروردین 1399 - 20:19

3
فروردین
فواید شیره انگور؛ از درمان افسردگی تا رفع ضعف بدن

فواید شیره انگور؛ از درمان افسردگی تا رفع ضعف بدن

شیره انگور دارای مواد مغذی و ویتامین‌های مختلفی مانند: ویتامین A، ویتامین B و ویتامین D است و همچنین مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم و فسفر به خصوص آهن را برای بدن تامین می‌کند.

احمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره فواید شیره انگور گفت: شیره انگور مانند میوه آن دارای طبع گرم و‌ تر است.

او افزود: شیره انگور دارای مواد مغذی و ویتامین‌های مختلفی مانند: ویتامین A، ویتامین B و ویتامین D است و همچنین مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم و فسفر به خصوص آهن را برای بدن تامین می‌کند.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: شیره انگور یکی از خوراکی‌های کم نظیر برای برطرف کردن ضعف عمومی بدن است؛ بنابراین افرادی که از کمبود انرژی و خستگی مزمن رنج می‌برند از خوردن روزانه یک تا سه قاشق غذاخوری شیره انگور به تنهایی یا به صورت شربت غفلت نکنند.

حاجی حیدری درباره فواید شیره انگور گفت: شیره انگور خواص چاق کنندگی زیادی دارد و برای افراد لاغر بسیار مفید است. همچنین برای افرادی که افسردگی دارند باعث بهبود خلق و افزایش نشاط می‌شود و انرژی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

درمان افسردگی به کمک طب سنتی

خواص بی نظیر شیره انگور در طب سنتی

 

این متخصص طب سنتی اظهار کرد: مصرف شیره انگور در بیماران سوداوی و تیرگی پوست مفید است و با تولید خون صالح باعث تقویت، افزایش انرژی، نشاط، شفافیت و طراوت پوست می‌شود.

حاجی حیدری ادامه داد: اگرچه از دیدگاه طب سنتی ایران ارزش غذایی خود انگور بیشتر از شیره است، ولی هضم و جذب شیره انگور راحت و سریع بوده و حتی برای افرادی که معده سرد و ضعیف دارند به راحتی هضم و جذب می‌شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف شیره انگور اظهار کرد: با توجه به اینکه طبع شیره انگور گرم و‌تر است توصیه می‌شود در فصول سرد یعنی در پاییز و زمستان بیشتر استفاده شود و افراد گرم مزاج به خصوص افراد صفراوی باید در مصرف آن احتیاط کنند و با توجه به اینکه باعث افزایش قند خون می‌شود دیابتی‌ها در مصرف آن زیاده روی نکنند.

حاجی حیدری ادامه داد: مقدار مصرف معمول شیره انگور برای بزرگسالان روزی یک تا سه قاشق غذاخوری و برای کودکان یک تا سه قاشق مربا خوری است که می‌توان آن را داخل یک استکان آب حل کرده و به صورت شربت مصرف کرد.

این متخصص طب سنتی گفت: البته کیفیت شیره انگور هم بسیار مهم است و شفافیت رنگ و احساس سبکی و هضم راحت در معده و نبود سنگینی و نفخ سر دل از نشانه‌های مرغوبیت آن است.

برچسب ها: بیماری های پوستی، درمان افسردگی، شیره انگور، خواص شیره انگور، درمان کم خونی، طبع شیره انگور، طرز تهیه شیره انگور تعداد بازديد: 180 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز