Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:21

11
اردیبهشت
۳ علامت هشدار دهنده نارسایی قلبی ؛ این علائم را جدی بگیرید

۳ علامت هشدار دهنده نارسایی قلبی ؛ این علائم را جدی بگیرید

ممکن است به نظر برسد که ورم معده بعد از زیاده روی در خوردن غذا و نوشیدنی بیش از اندازه رخ می‌دهد، اما در واقع می‌تواند نشانه‌ای از نارسایی قلبی باشد.

تنگی نفس، احساس سنگینی در قفسه سینه، درد در بازو یا شانه. مردم می‌دانند که باید مراقب این علائم کلاسیک حمله قلبی باشند. اما سایر نشانه‌های مشکلات قلبی می‌توانند به روش‌های شگفت انگیزی آشکار شوند به ویژه به شکل مشکل معده. در ادامه به سه نشانه که ممکن است در معده بروز کنند، اما در حقیقت نشانه وجود عارضه قلبی باشند اشاره می‌شود:

۱- سوزش سر معده می‌تواند به معنای ناراحتی قلبی باشد

بسیاری از ما با احساس سوزش سر معده آشنا هستیم احساس سوزش در قفسه سینه یا معده که گاهی با رفلکس اسید همراه است. بسیاری از عوامل می‌توانند باعث سوزش سر معده شوند مانند خوردن غذاهای چرب یا تند، خوابیدن در موقعیت‌های خاص و خوردن میان وعده در اواخر شب که زمانی رخ می‌دهد که اسید در دستگاه گوارش راه خود را به مری پیدا می‌کند. با این وجود، احساس مشابهی ممکن است زمانی رخ دهد که فردی مشکلات قلبی را تجربه کند.

«هاروارد هلث» گزارش می‌دهد که جریان ناکافی خون به قلب می‌تواند منجر به درد قفسه سینه شود که مشابه ناراحتی ناشی از سوء هاضمه است. در واقع، «از بیش از هشت میلیون مراجعه به اورژانس برای درد قفسه سینه در هر سال سوزش معده شدید بیش از نیمی از مواردی را تشکیل می‌دهد که در آن مشکلات واقعی قلبی نادیده گرفته می‌شوند». بنابراین، چگونه می‌توانید تفاوت بین سوزش معده و ناراحتی قلبی را تشخیص دهید؟ انجمن قلب آمریکا توضیح می‌دهد که درد قفسه سینه ناشی از حمله قلبی «بیش از چند دقیقه به طول می‌انجامد یا از بین می‌رود و باز می‌گردد». علاوه بر این، «می‌تواند مانند فشار ناراحت کننده، فشردن، پُری یا درد» احساس شود.

بیشتربخوانید:

سلامت قلب زنان با این هفت توصیه غذایی

 

 

 

۲- ورم ممکن است با سلامت قلب مرتبط باشد

ممکن است به نظر برسد که ورم معده بعد از زیاده روی در خوردن غذا و نوشیدنی بیش از اندازه رخ می‌دهد، اما در واقع می‌تواند نشانه‌ای از نارسایی قلبی باشد. نارسایی احتقانی قلب (CHF) می‌تواند باعث تجمع خون در قفسه سینه شود که سپس به معده نفوذ می‌کند. نتیجه این جمع آوری مایعات ممکن است یک شکم متورم باشد.

هنگامی که تورم معده همراه با علائم دیگر (از جمله خس خس سینه، تنگی نفس، تورم در پاها و یا ضربان قلب نامنظم) رخ می‌دهد ممکن است نشانه‌ای از نارسایی قلبی باشد. اگر ورم با علائم هشدار دهنده دیگر رخ داد و به تدریج بدتر شد باید از پزشک کمک بگیرید. حساس بودن معده، تب، حرکات غیر معمول روده، یا ناتوانی در نوشیدن یا خوردن علائمی هستند که ممکن است به کمک حرفه‌ای نیاز داشته باشید.

یک رژیم غذایی سالم برای قلب می‌تواند به جلوگیری از ورم معده ناشی از مشکلات گوارشی و ناراحتی قلبی کمک کند. نوشیدن کافی آب می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

بیشتر بخوانید:

ریتم موزون قلب با گیاه خواری

 

 

 

 

۳- دشوار بودن تشخیص مشکل معده از عارضه قلبی

آیا این مشکل قلبی، مسمومیت غذایی یا مشکلی در معده است؟ گاهی اوقات علائم ممکن است غیر قابل تشخیص به نظر برسند. تهوع و استفراغ می‌توانند در طول حمله قلبی به دلیل کاهش عملکرد قلب و آزاد شدن متابولیت‌ها به دلیل خون‌رسانی ناکافی رخ دهند.

علائم یک مشکل احتمالی قلبی می‌تواند شامل ناراحتی قفسه سینه، حالت تهوع، سوزش معده، درد معده و سرگیجه باشد، اما محدود به آن نمی‌شود. از سوی دیگر، علائم یک مشکل گوارشی در معده یا بیماری‌های مرتبط با غذا مانند مسمومیت غذایی، می‌توانند مشابه باشند، زیرا این مسائل ممکن است منجر به حالت تهوع، استفراغ، اسهال و سوزش معده شوند.

برخی از علائم می‌تواند به شما کمک کند تا تفاوت را تشخیص دهید: مشکلات مربوط به قلب بر خلاف بیماری‌های مرتبط با غذا ممکن است شامل بی‌حسی یا درد قفسه سینه باشند که می‌توانند به بازوها، پاها یا ناحیه گردن، فک و گلو گسترش یابد. در نهایت، شما همواره باید با پزشک خود مشورت کنید یا اگر علائم نگران کننده‌ای دارید به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشید.

بیشتربخوانید:

علایم فشار خون بالا چیست؟

مصرف کشمش خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

 

 

برچسب ها: قلب، مشکلات گوارشی، بیماری قلبی، درد قفسه سینه، سوزش معده، نارسایی قلبی، حالت تهوع تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز