Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:20

3
مهر
کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین دی

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین دی

با تامین ویتامین Dمورد نیاز بدن تا 40 درصد می توانید خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

به گزارش خراسان : ارتباط بین ویتامین دی و سرطان سال‌هاست که ذهن متخصصان را مجذوب خود کرده است. آنان دریافتند در افراد ساکن مناطقی که مقدار بیشتری نور خورشید و ویتامین دی دریافت می‌کنند، میزان مرگ‌ومیر ناشی از انواع مختلف سرطان کمتر است.

 

چاقی و تاثیرات آن بر عملکرد ویتامین دی

محققان دریافتند مصرف روزانه 2000 IU ویتامین دی با کاهش 17 درصدی خطر ابتلا به سرطان همراه است و در افراد با BMI (شاخص توده بدنی) طبیعی این کاهش خطر 38 درصد است. به این معنی که عوامل مرتبط با چاقی مانند چربی اضافی بدن می‌تواند اثر مفید مکمل‌های ویتامین دی را کاهش دهد.

 بیشتربخوانید:

کمبود ویتامین D خطر کدام بیماری ها را افزایش می دهد؟

 

 

چاقی و آسیب آن به سیستم ایمنی بدن

چاقی به سیستم ایمنی بدن آسیب می‌رساند و موجب بروز مواردی از جمله تخریب عملکرد التهاب زایی در طولانی‌مدت می‌شود. شواهد بیشتر همچنین تایید می‌کند که هرچه چربی بدن افراد بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان بیشتر است. نتایج این تحقیق در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

بیشتربخوانید:

آیا ویتامین دی مانع بروز حمله‌های آسم می‌شود؟

 نگاهی به کارکردهای منیزیم در بدن

 

برچسب ها: سرطان، ویتامین دی، ویتامین D تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز