Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:44

29
فروردین
زنگ خطر‌هایی که نشانه ابتلای شما به دیابت است

زنگ خطر‌هایی که نشانه ابتلای شما به دیابت است

سبک زندگی شما می‌تواند نشانه‌هایی را ایجاد کند که زنگ خطر را برای احتمال ابتلای شما به دیابت در آینده نزدیک بصدا در آورد.

به گزارش بهداشت نیوز، دیابت می‌تواند یکی از بدترین اختلالات سبک زندگی باشد. در حقیقت، این بیماری بر سلامت کلی شما تأثیر گذاشته و خطر ابتلا به مشکلات کلیوی، مشکلات هضم و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. دو نوع دیابت وجود دارد - نوع ۱ و نوع ۲.

نوع ۱ اساساً ماهیت ژنتیکی دارد، اما دیابت نوع ۲ ناشی از انتخاب‌های اشتباه در سبک زندگی است. در اینجا برخی از عوامل مرتبط با سبک زندگی وجود دارد که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد:

۱/ خوردن غذای بی‌ارزش و فاقد مواد مغذی
۲/ ورزش نکردن
۳/ عدم مراجعه برای معاینات منظم پزشکی
۴/عدم کنترل وزن

این عادات نادرست و بسیار رایجی است که بیشتر ما اجراکننده آن بوده و مقصر بروز بیماری‌های خود هستیم.

 

بیشتربخوانید:

 
 

در زیر به برخی علائم هشداردهنده اشاره می‌کنیم تا در صورت مشاهده آن، زودهنگام به پزشک مراجعه کرده و از افت سطح قندخون خود جلوگیری کنید. پیش از آنکه خیلی دیر شود.

۱/ عطش

اگر با وجود مصرف اب سالم و کافی، به طور مداوم احساس تشنگی می‌کنید، ممکن است لازم باشد خود را از نظر ابتلا به دیابت بررسی کنید. هنگامی که به دیابت مبتلا هستید، کلیه‌های شما برای تنظیم گلوکز اضافی مجبور به کار اضافی شده و در نتیجه، گلوکز در ادرار آزاد می‌شود و همراه با آن، برخی از مواد معدنی بسیار ضروری نیز از بدن دفع می‌شوند، همین امر باعث کمبود آب بدن می‌گردد.

۲/ تکرر ادرار

این وضعیت در واقع دلیل کمبود آب بدن است. منطق همان بند فوق‌الذکر است. بدن شما باید گلوکز اضافی را از بدن پاک کند. بنابراین، اگر دیابت داشته باشید بیشتر دچار تکرر ادرار می‌شوید.

۳/ احساس گرسنگی بیشتر

هنگامی که به دیابت مبتلا هستید، بدن قادر به هضم گلوکز نیست که برای آزادسازی انرژی بدن، مورد نیاز است. وقتی این گلوکز اضافی هضم نشود، احساس می‌کنید انرژی کافی ندارید و این ممکن است منجر به گرسنگی دائمی شود.

۴/ خشکی پوست

قند خون بالا باعث می‌شود بافت‌های پوست بیشتر در معرض خشکی قرار بگیرند. از این رو ممکن است دچار خارش شده و در معرض عفونت‌های پوستی قرار بگیرید.

۵/ احساس گزگز در اندام‌ها

دیابت به اعصابی که از مغز سیگنال به اندام می‌فرستند آسیب می‌رساند. به همین دلیل در صورت ابتلا، احساس بی‌حسی و سوزن سوزن شدن می‌کنید.

۶/ التیام کند

دیابت روند بازسازی سلول را کند کرده و از این رو روند بهبودی و التیام بدن نیز کند می‌شود.

۷/ از دست دادن وزن

برخی از افراد همچنین کاهش وزن را تجربه می‌کنند، زیرا انسولین کافی به گلوکز اجازه نمی‌دهد انرژی آزاد کند. از این رو، بدن شروع به سوزاندن چربی موجود کرده تا سوخت خود را تأمین کند. همین امر منجر به کاهش وزن می‌شود.

برچسب ها: دیابت، انسولین، قند خون، علائم دیابت، دیابت نوع2 تعداد بازديد: 218 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز