Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:43

22
آبان
تسکین آلرژی پاییزی با رعایت ۷ نکته

تسکین آلرژی پاییزی با رعایت ۷ نکته

پاییز برای بسیاری از کسانی که به آن حساسیت دارند، فصل پنهان شدن در خانه از ترس خارش‌های بی‌امان و آبریزش شدید بینی است. در این مطلب، به شما راه‌هایی برای قدم زدن در فضای باز بدون نگرانی را می‌گوییم.

به گزارش ایرنا، شاید وقتی به آلرژی‌های فصلی فکر می‌کنید، تصور شما فقط بهار است، اما برای برخی از افراد مبتلا به آلرژی، علائمی مانند آبریزش بینی یا خارش و سوزش چشم می‌تواند به همان شدت بهار، در پاییز نیز ظاهر شود. دو عامل اصلی بروز آلرژی در این فصل، تغییر آب و هوا و پراکنده شدن گرده‌های گل و گیاهان در هوا و همچنین رشد کپک‌ها در برگ‌های زمین افتاده است.

آلرژی پاییز چه نشانه‌هایی دارد؟

دکتر راندوا متخصص ریه و آلرژی می‌گوید: نشانه‌های آلرژی در پاییز بسته به اینکه در کدام قسمت از بدن قرار گرفته باشد، ممکن است متفاوت باشد.

چشم و بینی: آبریزش، خارش چشم، آبریزش مخاطی و عطسه زیاد

ریه‌ها: خس خس سینه و آسم

دهان: خارش در پشت گلو، ناراحتی معده، اسهال و در موارد شدید آنافیلاکسی (یک واکنش آلرژیک تهدیدکننده زندگی)

پوست: خشکی پوست، خارش، کهیر و اگزما

 

بیشتربخوانید:

درمان آلرژی پاییزی با 9 روش طبیعی

 


 

راهی برای مدیریت آلرژی‌های پاییزی

با کوتاه شدن روز‌ها و کاهش دما، ما زمان بیشتری را در فضای بسته سپری می‌کنیم و خود را در معرض مواد حساسیت‌زای داخلی مانند گرد و غبار خانه قرار می‌دهیم. با این حال، حتی اگر حساسیت شدید به پاییز داشته باشید، می‌توانید با رعایت این نکات، علائم خود را کنترل کرده و از زندگی لذت ببرید.

۱- سطح گرده را بررسی کنید: اگر سطح گرده در محل زندگی شما زیاد است، بهتر است فعالیت‌های خود در فضای باز را محدود کنید، به ویژه هنگام صبح که میزان گرده‌ها در هوا بیشتر می‌شود.

۲- لباس محافظ بپوشید: اگر مجبور به بیرون رفتن هستید، تا حد امکان بدن خود را از قرار گرفتن در معرض هوا بپوشانید. علاوه بر ماسک که این روز‌ها به علت همه‌گیری ملزم به استفاده از آن هستیم، لباس آستین بلند، دستکش و عینک آفتابی می‌تواند به شما کمک کند تا گرده‌ها از پوست و چشم‌هایتان دور بمانند.

۳- گرده‌ها را پاک کنید: یکی از بهترین راه‌ها برای به حداقل رساندن شدت آلرژی این است که پس از گذراندن وقت در بیرون از خانه، کفش‌های خود را در جاکفشی قرار دهید، لباس‌های خود را عوض کنید و دوش بگیرید تا میزان ورود گرده‌ها به خانه به حداقل برسد.

 

بیشتر بخوانید:

چکار کنیم که امسال سرما نخوریم؟

سردردهای سینوزیتی ؛ از علت تا درمان

 

 

۴- لباس‌ها را در فضای باز خشک نکنید: لباس‌های خیس، آماده جذب گرده‌ها در فضا هستند. بهتر است در این فصل، لباس‌های خود را در محیط داخلی خانه خشک کنید.

۵- رطوبت‌گیر بخرید: ممکن است شنیده باشید که دستگاه‌های رطوبت‌ساز می‌توانند به تنفس بهتر کمک کنند، اما اگر به گرد و غبار یا کپک حساسیت دارید، دستگاه‌های رطوبت‌گیر برای شما مناسب هستند. گرد و غبار و کپک‌ها در محیط‌های مرطوب شکوفا می‌شوند و از این رو، استفاده از دستگاه رطوبت‌گیر برای پایین نگه داشتن سطح رطوبت در خانه می‌تواند راهی برای مبارزه با آن‌ها باشد. بنیاد آسم و آلرژی آمریکا توصیه می‌کند که سطح رطوبت را زیر ۴۵ درصد نگه دارید.

۶- دارو‌های خود را طبق تجویز مصرف کنید: به نظر می‌رسد که یکی از ساده‌ترین و موثرترین راه‌ها برای کنترل آلرژی، مصرف دارو است. در حال حاضر دارو‌های ضد آلرژی بسیاریسس در بازار هستند که تاثیری هم بر خواب شما نمی‌گذارند.

۷- در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنید: آزمایش آلرژی به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید که چه چیزی باعث رنج شما می‌شود و راه رهایی از آن چیست.

بیشتربخوانید:

نکات مفید برای کنترل آلرژی در پاییز

 

برچسب ها: آلرژی، سرماخوردگی، حساسیت فصلی، آلرژی پاییزی، درمان آلرژی پاییزی تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز