Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:30

4
مهر
درمان آلرژی پاییزی با 9 روش طبیعی

درمان آلرژی پاییزی با 9 روش طبیعی

اگر شما هم از آلرژی‌های پاییزی رنج می‌برید با ما در این مطلب همراه باشید. درمان‌های طبیعی بسیاری برای مقابله با آلرژی‌های پاییزی وجود دارند که با برخی از آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

 درمان‌های طبیعی بسیاری برای مقابله با آلرژی‌های پاییزی وجود دارند که با برخی از آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

 «با پایان روز‌های آفتابی و بلند تابستان و آغاز پاییز ممکن است از جمله افرادی باشید که از آلرژی‌های پاییزی آزار دهنده رنج می‌برند. گرفتگی بینی، درد سینوس، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها از جمله علائم آلرژی‌های پاییزی هستند.

در شرایطی که برخی افراد از زیبایی‌های ظاهری پاییز مانند تغییر رنگ برگ‌ها لذت می‌برند، برخی دیگر باید برای مقابله با آلرژی در پی مصرف دارو‌های ضد این شرایط و جعبه دستمال کاغذی باشند و اتمام هر چه سریع‌تر این فصل به یکی از آرزو‌های آن‌ها تبدیل می‌شود.

خبر خوب این است که درمان‌های طبیعی بسیاری برای مقابله با آلرژی‌های پاییزی وجود دارند که در ادامه با برخی از آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

اسید‌های چرب امگا ۳

مطالعه‌ای در آلمان نشان داد که مواد غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ توانایی مبارزه با التهاب ناشی از آلرژی را دارند. بر همین اساس است که افراد مبتلا به آلرژی باید یک رژیم غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ را دنبال کنند. از جمله منابع غذایی خوب برای این مواد مغذی می‌توان به ماهی‌های چرب، مانند سالمون و ساردین، گردو، بذر کتان و تخم مرغ اشاره کرد.

پاکسازی پلک‌ها

پلک و مژه چشم‌های خود را طی فصل پاییز چند بار در روز با یک شامپوی بچه ملایم به خوبی شستشو دهید. در روز‌هایی که میزان گرده گیاهان زیاد است، مژه‌ها از جمله قسمت‌هایی هستند که گرده‌ها می‌توانند روی آن‌ها جمع شوند. شستشوی پلک‌ها و مژه‌ها می‌تواند به کاهش چشمگیر احتمال مواجهه با خارش، قرمزی و تورم چشم‌ها کمک کند.

غذا‌های تند

مصرف غذا‌هایی که به‌طور طبیعی تند هستند، مانند فلفل‌های چیلی، ترب کوهی، فلفل هالوپینو یا خردل تند، اغلب به‌واسطه توانایی آن‌ها در پاکسازی سینوس‌ها برای مقابله با آلرژی‌های پاییزی توصیه می‌شود. زمانی که انباشت گرده موجب گرفتگی و بروز درد در سینوس‌ها شده است، به نظر می‌رسد مواد غذایی تند قادر به پاکسازی مسیر‌های هوایی سینوسی هستند.

تعویض مرتب کالای خواب

آیا علائم آلرژی شما هنگام شب تشدید می‌شوند؟ آیا پس از بیدار شدن از خواب با گرفتگی بینی مواجه هستید؟ این امکان وجود دارد که گرده گیاهان را به تختخواب خود انتقال داده باشید. پیش از خواب دوش بگیرید یا به طور مرتب کالای خواب مانند روبالشی و ملحفه‌ها را در طول هفته تعویض کنید تا از شعله‌ور شدن آلرژی پیشگیری شود.

مصرف گزنه

شما می‌توانید برای تسکین علائم آلرژی از داروخانه یک داروی آنتی هیستامین خریداری کنید، اما گزنه یک روش درمان و آنتی هیستامینی طبیعی است که عوارض جانبی دارو‌های شیمیایی مانند خشکی دهان، درد معده و بی حالی را نیز به همراه ندارد. شما می‌توانید گزنه را به شکل کپسول خریداری کرده یا برگ‌های آن را دم کرده و به شکل چای مصرف کنید.

مصرف ماست ساده

ماست ساده به لطف باکتری‌های مفید و پروتئین‌های ضد التهاب موجود در خود می‌تواند به تسکین علائم آلرژی کمک کند. یک پیمانه ماست ساده را به صبحانه یا میان وعده بعد از ظهر خود اضافه کنید تا به تسکین علائم آلرژی مانند گرفتگی سینوس‌ها کمک شود. اگر مزه ماست ساده چندان برای شما دلپذیر نیست می‌توانید مقداری عسل طبیعی به آن اضافه کنید.

استفاده از دستگاه تصفیه کننده هوا

دستگاه‌های تصفیه کننده هوا می‌توانند گرده گیاهان و دیگر ذرات مضر موجود در هوا را به دام انداخته و از بروز آلرژی پیشگیری کرده یا به تسکین علائم آن کمک کنند.

نوشیدن چای رویبوس

چای رویبوس (بوته چای سرخ یا ترش) بدون کافئین و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است که می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. اگر به انواع کافئین‌دار چای علاقه دارید می‌توانید مصرف چای سیاه یا سبز را مد نظر قرار دهید. با این وجود، هر سه نوع چای به کاهش سطوح ایمونوگلوبولین E که یک محرک قوی آلرژی محسوب می‌شود، کمک می‌کنند.

استفاده از نتی پات

شستشو با آب نمک می‌تواند به رفع انسداد سینوس‌ها و تخلیه بقایای گرده گیاهان کمک کند و استفاده از این روش صد‌ها سال قدمت دارد. «نتی پات» وسیله کوچکی است که می‌توانید برای پاکسازی و شستشوی مسیر‌های سینوسی استفاده کنید. محلول نتی پات‌ها در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند و همچنین می‌توانید از ترکیب نصف قاشق چایخوری نمک آشپزخانه بدون ید با یک فنجان آب گرم نیز استفاده کنید.

 

منبع : ایسنا

بیشتر بخوانید:

چکار کنیم که امسال سرما نخوریم؟

سردردهای سینوزیتی ؛ از علت تا درمان

برچسب ها: آلرژی، سینوزیت، آلرژی پاییزی، ساسیت فصلی، علائم آلرژی پاییزی تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز