طرز تهیه چند نوع غذا
روش تهیه خوراك بره و مارچوبه بخارپز شده
مارچوبه را به اندازه بند انگشت خرد كرده، شسته و آبكش كنید. گوشت را با پیاز و كره تفت دهید تا رنگ آن برگردد. سپس آب و نمك و فلفل را به آن اضافه كنید تا گوشت پخته شود. مارچوبه را اضافه كرده و بگذارید تا 15 دقیقه بپزد و بعد آب لیمو را درون غذا بریزید.
مواد لازم برای 2نفر
مارچوبه 500 گرم
گوشت بره خردكرده 250 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد (متوسط)
كره خالص 2 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد اسفناج
اسفناج را در ظرف مناسبی بریزید و كمی نمك لابهلای آن بپاشید. بعد از اینكه آب اسفناج كشیده شد و آب اضافی آن را خارج كردید. آبلیمو، روغن زیتون، پیازچه، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و سالاد را سر سفره ببرید.
مواد لازم برای 2-4 نفر
اسفناج خردكرده 200 گرم
آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یكچهارم قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه برنج زعفرانی معطر
ابتدا پیاز را خردكرده به همراه تمامی ادویهجات، بهجز زعفران درون روغن تفت دهید. اكنون زعفران را به مخلوط اضافه كنید. نصف گلاب را به مخلوط پیاز بیفزائید و بگذارید تا 15 دقیقه بجوشد و سپس برنج و آب را درون آن بریزید و بگذارید برنج حدود 35-40 دقیقه درون مخلوط بجوشد و سپس بقیه گلاب را اضافه كنید. در ظرف برنج را بگذارید و صبر كنید تا برنج با حرارت ملایم دم بكشد.
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز 1 عدد (درشت)
هل كوبیده 2 عدد
پودر تخمگشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر جوزهندی 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون خالص 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل كرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
برنج سبوسدار 2 پیمانه
آب جوشیده سرد 4 پیمانه
روش تهیه كباب ماهی
كره، سس فلفل و سیر را مخلوط كرده و 4 قاشق چایخوری از آن را درون ظرف فر بریزید. فیلههای ماهی را به برنجك آغشته كنید و سپس بقیه مخلوط را روی آن بریزید و حدود 10- 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید تا كباب شوند. بعد جعفری خردشده را روی فیلهها بریزید و غذا را سر سفره ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
كره آبكرده 6 قاشق سوپخوری
سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری
سیر لهكرده 1 حبه
فیله ماهی 4 تكه (200 گرمی)
برنجك آسیاب كرده 1 پیمانه
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سیبزمینی كبابی با اكلیل كوهی
تمامی مواد را مخلوط كرده و درون ظرف فر قرار دهید و حدود یك ساعت در حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد فر بگذارید. حالا غذا آماده است و میتوانید آن را با سالاد یا سبزیهای پخته میل كنید.
یادآوری: نام دیگر اكلیل كوهی؛ رزماری است كه در عطاریها یافت میشود.
مواد لازم برای 4-6 نفر
سیبزمینی خرد كرده 6 عدد (متوسط)
روغن زیتون خالص یكچهارم پیمانه
اكلیل كوهی خشك 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
روش تهیه ماست با گیاهان معطر
ماست را درون كیسهای بریزید و بگذارید حدود چهار ساعت و نیم الی پنج ساعت بماند تا آب آن كاملاً گرفته شود. آنگاه ماست را درون ظرف ریخته و تمامی مواد فوق به اضافه روغن زیتون را با آن مخلوط كنید، سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید یكی دو ساعت در یخچال بماند. مخلوط فوق آماده مصرف است. میتوانید آن را با سبزیهای خام میل كنید.
مواد لازم
ماست 1 كیلوگرم
سير 1 حبه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر مرزنجوش 1 قاشق چایخوری
پودر ریحان خشك 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
براي خواندن بخش اول- تغذیه مناسب برای گروه خونی B - اينجا كليك كنيد.