Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 28 تیر 1404 - 04:49

25
تیر
بازی گلاب آدینه بعد از ۷ سال دوری

بازی گلاب آدینه بعد از ۷ سال دوری

گلاب آدینه آخرین بار بهار سال ۹۷ با بازی در نمایش «شیرهای خان بابا سلطنه» به نویسندگی و کارگردانی افشین هاشمی روی صحنه بود و در سال‌های گذشته نمایش‌های «بانوی من»، «پرده‌خانه» و «جشنواره الفبا» را به عنوان کارگردان اجرا کرد.

گلاب آدینه بعد از ۷ سال دوری از عرصه بازیگری تئاتر با نمایش «هم این/ هم آن» به صحنه باز می‌گردد. 

به گزارش ایسنا، این نمایش نوشته و کار سهید خیرآبادی است که به تهیه‌کنندگی شبیر پرستار از هفته دوم مرداد ماه در تماشاخانه ملک روی صحنه می‌رود. 

آدینه که در سال‌های گذشته بیشتر در حوزه کارگردانی فعال بوده، آخرین بار بهار سال ۹۷ با بازی در نمایش «شیرهای خان بابا سلطنه» به نویسندگی و کارگردانی افشین هاشمی روی صحنه بود و در سال‌های گذشته نمایش‌های «بانوی من»، «پرده‌خانه» و «جشنواره الفبا» را به عنوان کارگردان اجرا کرد. 

دیگر اعضای گروه اجرایی این نمایش و جزییات دیگر این اثر به زودی منتشر می‌شود. گفتنی است سهند خیرآبادی پیش‌تر نمایش «این دنیا یه کنسرت ریکی مارتین به من بدهکاره» را با بازی الیکا عبدالرزاقی و امیر مهدی ژوله روی صحنه برده بود.

 

تعداد بازديد: 49 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز