Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 11:40

12
اسفند
«بدون قرار قبلی» در جشنواره اسپانیا

«بدون قرار قبلی» در جشنواره اسپانیا

فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» در یازدهمین دوره جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون اسپانیا به نمایش درمی‌آید. به گزارش بنیاد سینمایی فارابی، فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردان

تحریریه زندگی آنلاین : فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» در یازدهمین دوره جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون اسپانیا به نمایش درمی‌آید. به گزارش بنیاد سینمایی فارابی، فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و از تولیدات فارابی، در بخش پانورامای یازدهمین دوره جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون اسپانیا روی پرده نقره‌ای می‌رود. این جشنواره از ۲۵ اکتبر تا پنجم نوامبر برابر با سوم تا چهاردهم آبان‌ماه برگزار می‌شود که تاریخ نمایش فیلم بهروز شعیبی، سی‌ام اکتبر خواهد بود. «بدون قرار قبلی» با حضور در این جشنواره، شانزدهمین حضور بین‌المللی خود را تجربه می‌کند. این اثر سینمایی ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و برندهٔ دو جایزه و ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ در سینماهای ایران اکران شد. داستان فیلم در مورد دختری به نام یاسمن است که پس از سال‌ها به دلیل مرگ پدرش از آلمان به ایران بازگشته است. پسر او دچار اوتیسم است و این مسئله، سفر را برایش دشوار می‌کند. یاسمین شناختی از پدرش ندارد و بیش از آن میراثی که پدر برایش گذاشته‌است باعث تعجب او می‌شود. او در این سفر با افرادی آشنا میشود و اقامت کوتاه او در زادگاه پدر و دیدار با کسانی که پدرش را می‌شناسند او را به درک تازه‌ای از انسان و مفهوم مرگ می‌رساند.

بیشتربخوانید:

بازی در کنار شهاب حسینی برایم لذت بخش بود

 

 

 

«گیج‌ گاه» نامزد بهترین فیلم در جشنواره فیلادلفیا

 «گیج گاه» نامزد بهترین فیلم در پانزدهمین جشنواره فیلادلفیای آمریکا شد.فیلم سینمایی «گیج گاه» به کارگردانی عادل تبریزی و تهیه کنندگی حنیف سروری و میر ولی‌اله مدنی در این رویداد سینمایی که ۲ تا ۱۲ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۱ تا ۲۱ آبان ۱۴۰۲) در فیلادلفیا آمریکا برگزار خواهد شد، توانست نظر هیات داوران را به خود جلب کند و نامزد بهترین فیلم در این جشنواره شود.«گیج گاه» در عرصه جهانی موفق به دریافت جایزه از چهلمین دوره فیلم های ورزشی میلان ایتالیا، جایزه بهترین فیلمنامه از شانزدهمین دوره چبکساری روسیه شده و به صورت رسمی برای حضور در نهمین جشنواره شیملا هندوستان ، نهمین جشنواره سینه لاویستا آرژانتین، چهل‌وسومین دوره فیلم های ورزشی پالرمو ایتالیا و بیستمین جشنواره فرشته تابناک در روسیه انتخاب شده است.توزیع بین المللی این فیلم سینمایی به عهده کمپانی ماداکتو پیکچرز با مدیریت محمد توریوریان است.

بیشتربخوانید:

چهره زهره حمیدی بعد از شیمی درمانی

 

 

 

فیلم جهان بدون اسرائیل را خواهم ساخت

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «شماره ۱۰» گفت: طرح سینمایی برای ساخت اثری با موضوع جهان بدون اسرائیل ارائه کرده‌ام که امیدوارم با آن موافقت شود تا آن را بسازم.ابراهیم اصغری  اظهار داشت: قصد دارم فیلمی با موضوع جهان بدون رژیم صهیونیستی بسازم که در قالب یک اثر سینمایی است. کار در زمان حاضر در حد یک طرح و ایده است که امیدوارم در ماه‌های آینده کامل تر و در نهایت ساخته شود.وی همچنین گفت: یکی از آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی مردم فلسطین و سرزمین‌های اشغالی است. ما ۴۳ سال است که برای تحقق این آرمان روزشماری می‌کنیم و امیدواریم که در زمان حیات خود چنین روزی را شاهد باشیم و در این زمینه بتوانیم گام‌های مؤثرتری برداریم.این تهیه‌کننده سینما درباره رسالت هنرمندان در ساخت آثاری در خصوص جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: در این بخش کارهای خوبی داریم اما تعداد آنها بسیار اندک و شاید کمتر از تعداد انگشتان دست باشد. جهان بویژه جهان اسلام است می‌طلبد که خیلی بیشتر از این ها کار شود.به اعتقاد اصغری، جمهوری اسلامی و هنرمندان ایرانی باید بیشتر از هنرمندان دیگر کشورها کار انجام دهند چرا که ما محور مقاومت هستیم و قطعا اگر رژیم صهیونیستی شکست بخورد از ایران و جمهوری اسلامی شکست خواهد خورد.اصغری گفت: امیدوارم که در این مسیر هنرمندان و سینماگران بتوانند پیشروتر باشند و آثاری را تهیه کنند که بتواند امید و اشتیاق را در میان مردم جهان و فلسطین به وجود بیاورد.

 

هنرمندان به وظیفه خود در برابر کشتار زنان و کودکان غزه عمل کنند

هنرمند نقاش و چهره برتر سال هنر انقلاب در ۱۴۰۰، گفت: هنرمندان به عنوان قشر مهمی در جامعه وظیفه سنگینی بر گردن خود دارد و باید به وظیفه خود در مقابل اتفاق‌های غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی عمل کنند. عبدالحمید قدیریان  اظهار داشت: متاسفانه هنر انقلاب و هنرمندان جمهوری اسلامی نسبت به مسوولیت خود اعم از این مسوولیت در داخل کشور و اتفاقات مربوط به آن و نیز آنچه در جامعه جهانی باید انجام می‌دادند به اندازه کفایت کار انجام ندادند که مقدار زیادی از این مسوولیت به گردن مدیران فرهنگی، مقداری به گردن خود هنرمندان و مقداری هم به گردن کسانی است که باید تبیین‌‎های دقیقی و راه باز کن و روشنگرانه ارائه می‌کردند.مدیر هنری فیلم سینمایی نامیرا به کارگردانی شهریار بحرانی گفت: امید است هر چه زودتر آه مظلومان غزه و فلسطین گریبان جنایتکارهای رژیم صهیونیستی را بگیرد و طبق وعده قرآن این رژیم به زودی نابود شود. وی افزود: طبق تحلیل ها در چند سال آینده شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم بود و جهان می‌تواند وارد فضای جدید فرهنگی شود و صدماتی که صهیونیست‌ها در طول این چند قرن بر جامعه جهانی وارد کردند را جبران کند. قدیریان گفت: جامعه هنری وظیفه دارد در مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی سکوت خود را شکسته و افشاگری کند و هنرمندان با ساخت آثار هنری خود به طرز هنرمندانه‌ای می‌توانند این جنایت‌‎ها را به جامعه جهانی عرضه کنند. وی که از امضاکنندگان بیانیه جبهه مقاومت هنرمندان است، افزود: هنرمندان به عنوان قشر مهمی در جامعه وظیفه سنگینی بر گردن خود دارد و باید به وظیفه خود در مقابل اتفاق‌های غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی عمل کنند.

 

 

نخستین زن دارنده دکترای گیتار در جهان درگذشت

لی‌لی افشار نوازنده مطرح گیتار در ۶۳ سالگی و پس از تحمل دوره بیماری درگذشت.وی نخستین نوازنده زن در جهان بود که در رشته اجرای گیتار کلاسیک به درجه دکترا دست یافت. او همچنین استاد موسیقی در دانشگاه ممفیس آمریکا بود.یکی از ۱۲ نوازنده بین‌المللی گیتار بود که برای نواختن حضور آندرس سگوبیا در کلاس‌های پیشرفته وی، در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی انتخاب شد. آن موقع بود که پس از این کلاس ماسترو سگوبیا در مصاحبه‌ای که در اخبار شامگاهی ان بی سی حضور یافت در خصوص افشار پیش‌بینی کرد که او روزی به نوازنده‌ای معروف تبدیل خواهد شد. علاقه او به موسیقی معاصر منجر شد که از نخستین اجرا کنندگان آثار رضا والی، گری آیستر، گرارد روژد، لوریس چوبانیان، آرن ملنس، کامران اینجه، باربارا کولب، مرلین زیفرین و سالوادور بروتونس از میان دیگران باشد.وی کنسرتهای متعددی در کشورهای ایران، آمریکا، انگلستان، ایرلند، کانادا، فرانسه، دانمارک، ایتالیا، آفریقا، نیوزیلند، استرالیا و آمریکای جنوبی برگزار کرده، همچنین در «ویگمور هال لندن»، «مرکز هنرهای اجرایی کندی»، «فستیوال موسیقی گرند تیتن»، «فستیوال موسیقی اسپن»، «مدرسه هنرهای تجسمی بنف»، «فستیوال موسیقی منتون» و «آکادمی آمریکایی در رم» نواخته‌است.روزنامه واشینگتن پست لیلی افشار را «فوق‌العاده معصوم، عالی و بی عیب و نقص و قابل توجه» توصیف کرده‌است. او همچنین به عنوان بهترین گیتاریست کلاسیک زن برنده جایزه «ارویل ایچ. گیبسن» شده‌است. مقاله‌های لیلی افشار دربارهٔ کاستل نوئوو-تدسکو و فرانسثیسکو به چند زبان در نشریات گیتار ریویو و گیتار و لوت چاپ و منتشر شده‌اند.افشار به منظور اجرای قطعات موسیقی ایرانی با گیتار کلاسیک، اقدام به نصب ربع پرده بر روی ساز خود کرد.افشار سفرهای متعدد به ایران، اقدام به برگزاری کلاس‌های تکمیلی و گروهی برای نوازندگان و هنرجویان گیتار در ایران کرده‌است. از او، چند آلبوم در ایران منتشر شده است. مسخ، ساغر، گذار در نوا، ۲۴ کاپریچوی گویا و هزار و یک‌شب، برخی از آثار منتشرشده این هنرمند جهانی است.

 

 

«قصه‌ ترانه‌های ماندگار» به زودی در تالار وحدت

تالار وحدت پس از مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد به زودی میزبان بازنمایش «قصه‌ ترانه‌های ماندگار» می‌شود.   کنسرت نمایش «قصه ترانه‌های ماندگار» پس از ۲۹ اجرای در سعدآباد و میزبانی از بیش از ۱۷هزار تماشاگر، با عنوان جدید «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» به تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی و نویسندگی و کارگردانی سیدجلال‌الدین دری آبان و آذر ۱۴۰۲ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

این نمایش درباره پنج ترانه ماندگار تاریخ موسیقی ایران همچون «مرا ببوس»، «طاقتم ده»، «زندگی»، «یار دبستانی» و «ای ایران» است که در هر بخش، داستانی درباره هر یک از این ترانه‌ها به اجرا در می‌آید و سپس آن ترانه با ارکستر و نوازندگان حرفه‌ای بازخوانی می‌شود. در «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» تعدادی از بازیگران اجرای قبلی این نمایش به همراه گروهی از بازیگران جدید در تالار وحدت روی صحنه خواهند رفت که اسامی آن‌ها و دیگر عوامل و نیز زمان دقیق اجرا در روزهای آینده اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

تعداد بازديد: 54 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز