معصومه فلاحی
مواد لازم برای 8-10 نفر
سیبزمینی پخته و خرد کرده 300 گرم
زیره سیاه یکدوم قاشق چایخوری
مرغ پخته و خرد کرده 200 گرم
جعفری خرد کرده 2-3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
پیازچه ریز خرد کرده 1 عدد
سس مایونز 75 گرم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
سرکه یکونیم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون یکونیم قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر کلمی
آب 1 پیمانه
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
آرد 1 پیمانه
تخممرغ 3-4 عدد
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
سبزیجات معطر یکدوم چایخوری
روشتهیه سالاد سیب زمینی با خمیر کلمی
سیبزمینی، زیره، مرغ و جعفری را در کاسهای با هم مخلوط کنید و سس را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
آنگاه در ظرف را ببندید و آن را یخچال قرار دهید.
سپس مطابق شکل سر نانها را برش بزنید و درون آن را با مواد پر کنید.
در صورت تمایل روی نانها را با گوجه گیلاسی و زیتون بیارائید.
روش تهیه سس
پیازچه، سس مایونز، سس خردل، سرکه، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.
روش تهیه خمیر کلمی
آب، نمک و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید.
آنگاه آرد را یکباره بیفزائید، حرارت را ملایم کنید و خمیر را پیوسته با قاشق چوبی هم بزنید تا آب اضافی خمیر گرفته شود و خمیر از ظرف جدا گردد.
اینک اجازه دهید خمیر خنک شود. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در این فاصله بیکینگپودر و سبزی را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا خمیر را در کیسه با ماسوره ستارهای بریزید و در سینی چرب کرده با فاصله شکوفههای به اندازه یک گردو بزنید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع بپزید، سپس حرارت فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و حدود 15-20 دقیقه دیگر نانها را بپزید.
منبع: شور و شیرین