Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 دی 1403 - 06:56

13
دی
سالاد چینی با سس بادام زمینی

سالاد چینی با سس بادام زمینی

سینه مرغ را با کمی آب و ادویه های دلخواه بپزید یا با کمی و نمک و فلفل گریل کنید و بعد از سرد شدن به صورت نواری برش بزنید.کاهو را رشته ای و درشت خرد کنید.پیاز را خلالی خرد کنید.هویج را خلالی خرد کرده یا با رنده درشت رنده کنید.

مواد لازم

  کاهو 

1 عدد

 هویج بزرگ

1 عدد

سینه مرغ

 1 عدد

 پیاز 

1 عدد

جوانه گندم

1 پیمانه

 

مواد لازم برای سس

      کره بادام زمینی

 1 پیمانه

سویا سس

 2 ق غ

سرکه سفید

3 ق غ

 روغن زیتون فرابکر 

4 ق غ

 شکر

 2 ق غ

  پاپریکا

2 ق م

 

 طرز تهیه

سینه مرغ را با کمی آب و ادویه های دلخواه بپزید یا با کمی و نمک و فلفل گریل کنید و بعد از سرد شدن به صورت نواری برش بزنید.کاهو را رشته ای و درشت خرد کنید.پیاز را خلالی خرد کنید.هویج را خلالی خرد کرده یا با رنده درشت رنده کنید.تمام مواد را در کاسه مورد نظر بریزید و مخلوط نمایید. برای تهیه سس بادام زمینی سالاد چینی ، کره بادام زمینی را روی حرارت ملایم نرم کنید یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر بگذارید و سپس سایر مواد را به آن اضافه کرده مخلوط کنید. سس را میتوانید با سالاد مخلوط کرده با به صورت جداگانه سرو نمایید.

تعداد بازديد: 39 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز