Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 28 تیر 1403 - 08:06

5
تیر
سالاد مرغ و بروکلی+ طرز تهیه

سالاد مرغ و بروکلی+ طرز تهیه

سالاد مرغ و بروکلی یکی از انواع سالادهای سرد و بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ با کلم بروکلی، نان تست برشته، پیاز و سس تهیه می‌شود.

سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد. سالاد مرغ و کلم بروکلی یکی از خوشمزه‌ترین سالاد‌هایی است که تا به حال خورده‌اید و اگر از دسته عاشقان سالاد هستید، به شما اطمینان می‌دهیم این سالاد بسیار هیجان‌انگیز است و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این سالاد بروکلی خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد مرغ و بروکلی با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه 5 سس سالاد کم کالری و خوشمزه

 

 

 

مواد لازم

فیله یا سینه مرغ: ۳۰۰ گرم

پیاز قرمز: ۱ عدد

کلم بروکلی کوچک: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

نان تست: ۲ عدد

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا: به میزان لازم


مواد لازم برای سس سالاد

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر فتا: نصف پیمانه

ماست سفت: ۱ قاشق غذاخوری

سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری

سیر: ۶ حبه

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

 

 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سینه یا فیله مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا روی آن بریزید و با دست مرغ را هم بزنید تا کاملا مزه‌دار شود. اجازه بدهید مرغ نیم ساعت بماند تا مزه‌دار شود، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک ماهی تابه بریزید و مرغ مزه‌دار شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاق گاز تفت بدهید. درب ماهی تابه را بگذارید و اجازه بدهید مرغ آب بیندازد و بپزد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. نان تست‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن کمی داغ شود، سپس کمی پاپریکا داخل روغن بریزید و تکه‌های نان تست را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه نان تست‌ها را تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله بعد کلم بروکلی را بعد از اینکه به خوبی شستید، به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز قرمز را هم به صورت کاملا نگینی خرد کنید و به کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید. حالا مرغ تفت داده و نان تست‌های تفت داده را به ترکیب کلم و مرغ اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد ابتدا حبه‌های سیر را با روغن زیتون روی گاز به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید، سپس سیر و روغن زیتون را داخل دستگاه غذاساز بریزید و پنیر فتا، سس مایونز، سس خردل، آبلیمو و ماست را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا سس آماده را روی مواد سالاد بریزید و مواد را با کمک دو قاشق خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا به صورت یکدست با سس آغشته شوند. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ کلم بروکلی از جمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که در دو رنگ سبز و ارغوانی در بازار موجود است. این سبزی که از خانواده گل کلم‌هاست، به دو روش خام و پخته مصرف می‌شود. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و B، پتاسیم، منگنز، فسفر و سایر مواد مغذی است. شستشوی کلم بروکلی مانند سایر سبزیجات نیست و باید نکاتی را هنگام شستشو این سبزی رعایت کنید. ابتدا برگ‌های چسبیده به ساقه را جدا کنید و کلم بروکلی را زیر آب بگیرید و بشویید. سپس آن را با حوله خشک کنید و با یک چاقوی تیز ساقه را از تاج و گل‌ها جدا کنید و بعد گل‌های کلم بروکلی را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. حالا کلم بروکلی خرد شده را داخل یک کاسه پر از آب ولرم بریزید و یک تا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا کلم بروکلی در آب و نمک بماند؛ سپس آن را آب‌کشی کنید.

۲ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

۳ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

تعداد بازديد: 53 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز