Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 18:09

26
شهریور
سالاد بادمجان دلمه‌ای

سالاد بادمجان دلمه‌ای

بادمجان‌ها را شسته و با پوست حلقه‌حلقه كرده و اندكي نمك بپاشيد و كنار بگذاريد تا تلخي آن برود. سپس آن‌ها را در فر كباب كرده يا در روغن سرخ كنيد. بادمجان‌هاي آماده شده را در ظرفي چيده و سير، جعفري، نمك

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

بادمجان دلمه‌اي...................3 عدد

جعفري....................صد گرم، خردشده

سير.................4 حبه، له شده

سركه..................4 قاشق سوپخوري (يك‌چهارم پيمانه)

روغن زيتون..................به ميزان لازم

نمك، فلفل..................اندكي به دلخواه

 بیشتر بخوانید:

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را شسته و با پوست حلقه‌حلقه كرده و اندكي نمك بپاشيد و كنار بگذاريد تا تلخي آن برود. سپس آن‌ها را در فر كباب كرده يا در روغن سرخ كنيد. بادمجان‌هاي آماده شده را در ظرفي چيده و سير، جعفري، نمك، سركه و فلفل را كه با هم مخلوط كرده‌ايد، روي آن ريخته و اجازه دهيد در ظرف را بگذاريد تا چند ساعت بماند و مزه‌دار شود. سالاد فوق همراه انواع غذاهاي گوشتي يا ماكاروني قابل سرو است.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: سالاد، بادمجان دلمه ای، سالاد بادمجان، روغن زيتون تعداد بازديد: 725 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز