Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:47

25
تیر
سالاد كـرپ با سس كنجد

سالاد كـرپ با سس كنجد

تخم‌مرغ‌ها، شير، ساقه سير و كنجد را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه هر بار يك‌چهارم از اين مايه را در تابه چربكرده و داغ، بريزيد و همين كه يك طرف آن برشته شد، كرپ را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز بپزد. به همين ترتيب چهار عدد كرپ فراهم كنيد

ايران كوهستاني :

 

مواد لازم براي 4 نفر

تخم‌مرغ................. 4 عدد

شير............. 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

ساقه تازه سير خردكرده يك‌دوم پيمانه

كنجد برشته................ 2 قاشق سوپخوري

كاهو خلالي خردكرده............... نصف يك عدد

فلفل دلمه‌اي قرمز خلالي‌خردكرده.................نصف يك عدد

فلفل دلمه‌اي سبز خلالي‌خردكرده.............نصف يك عدد

فلفل چيلي خردكرده.................. 1 عدد

برگ‌هاي نعنا خردكرده ...........1 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تهيه سس چيلي شيرين

كنجد برشته............. 2 قاشق چايخوري

روغن زيتون............. 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

روغن كنجد..............1 قاشق چايخوري

سس چيلي شيرين.............60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها، شير، ساقه سير و كنجد را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه هر بار يك‌چهارم از اين مايه را در تابه چربكرده و داغ، بريزيد و همين كه يك طرف آن برشته شد، كرپ را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز بپزد. به همين ترتيب چهار عدد كرپ فراهم كنيد و هر يك را رول نمائيد و بعد به ضخامت يك سانتيمتر، ببريد. اينك سه‌چهارم از كرپ‌هاي برش‌خورده، كاهو، فلفل‌دلمه‌اي‌ها، فلفل چيلي، برگ‌هاي نعنا و سس چيلي را در كاسه مناسبي بريزيد و به آرامي مخلوط كنيد. حال سالاد را براي پذيرائي در 4 ظرف مناسب بريزيد و با باقيمانده كرپ سالاد را بيارائيد.

روش تهيه سس چيلي شيرين: كنجد، روغن زيتون، روغن كنجد و سس چيلي شيرين را خوب مخلوط كنيد.

 بیشتربخوانید:

 

 

نكات خواندنی

براي تهيه عصاره سبزي در منزل؛ ابتدا سبزي‌ها را بشوئيد. اين سبزي‌ها بيش‌تر شامل 2 قاچ پياز، 1 عدد هويج و 1ساقه كرفس مي‌باشد كه بايد آن‌ها را به اندازه‌هاي مساوي خرد كنيد. هر چه مدت زمان طبخ كوتاه‌تر باشد، اندازه اين سبزي‌ها به تناسب آن بايد كوچك‌تر باشد. مي‌توانيد سبزي‌ها را با شعله ملايم و تا زماني كه نرم شوند در كره يا روغن تفت دهيد. قارچ، تره‌فرنگي، فلفل، گوجه‌فرنگي و سير سبزي‌هاي معطري هستند كه مي‌توان از آن‌ها در اين تركيب استفاده كرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، سالاد كـرپ با سس كنجد، سس کنجد، طرز تهیه سس کنجد تعداد بازديد: 377 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز