سرمه جلیلی:
مواد لازم برای 2-4 نفر
كينوا ................. یک چهارم پيمانه
نمك............ ١ قاشق چايخورى
روغن.............. ١ قاشق سوپخورى
زيتون سياه............... یکدوم پيمانه
فلفل دلمهای قرمز................ یکدوم پيمانه
پياز حلقهای خرد کرده.............. ١عدد
روغن زيتون...................١قاشق سوپخورى
سركه.................. ١قاشق چايخورى
آويشن............... یک دوم قاشق چايخورى
کنسرو ذرت................. یکدوم پيمانه
سينه مرغ............... نصف یک عدد
فلفل.................. یک دوم قاشق چايخورى
پودر سير................ یک دوم قاشق چايخورى
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد کتوژنیک تابهای
روشتهیه
كينوا را شسته و مانند برنج با نمك و روغن به حالت كته بپزيد. آنگاه آن را آبكش كرده و اجازه دهيد سرد شود. سپس با زيتون ، فلفل دلمهای، پياز، روغن زيتون، سركه،آويشن و ذرت مخلوط كنید. سینه مرغ را نیز با فلفل و پودر سیر مزهدار كرده و گريل كنيد. اینک آن را به حالت نواری برش زده و روی سالاد قرار دهید.
خواص كينوا
گیاه کینوا یک گیاه سنتی است که قدمت ۵۰۰۰ ساله دارد. کینوا بسیار سبکتر و خوش هضمتر از دانههای برنج و منبع غنی پروتئین، منیزیم، فیبر، فسفر، ویتامین ب ۲، پتاسیم و دیگر مواد معدنی مانند آهن است. مخصوصا برای کسانی که رژیم غذایی دارند و همچنین گیاهخواران توصیه میشود. کینوا سرشار از کربوهیدراتهای مفید برای تامین انرژی بدن است. کربوهیدراتها برای متراکم کردن عضلات لازم است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو