توجه داشته باشید که بعضی از سوسیسها حاوی قندهای پنهان و موادی هستند که میتوانند میزان کربوهیدرات مصرفی شما را افزایش دهند؛ بنابراین هنگام خرید سوسیس، مواد تشکیلدهنده برندهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید و سوسیسی را انتخاب کنید که برای محدودیتهای غذایی شما مناسبتر است. کلم برگ هم کربوهیدرات بسیار کمی دارد و یک گزینهی عالی برای افرادی است باید میزان کربوهیدرات مصرفی خود را کنترل کنند. کلم برگ در مقایسه با سایر گیاهان مانند کلم بروکلی مزه ملایمتری دارد و حتی بعد از پخته شدن ترد باقی میماند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تابهای کتوژنیک را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید:
مواد لازم برای تهیه سالاد کتوژنیک تابهای
سوسیس.............۳۷۰ تا ۵۰۰ گرم
کلم برگ سبز .............یک دوم
کره یا روغن حیوانی.................. دو قاشق غذاخوری
زیره .............یک چهارم قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز.............. نوک قاشق چایخوری
خردل سبوسدار............. یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب ...............یک قاشق غذاخوری
نمک ............یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه تازه ..................یک چهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
طرز تهیه سالاد کتوژنیک تابهای؛ غذایی رژیمی و سالم
رژیم غذایی کتوژنیک شباهت زیادی به رژیم کمکربوهیدرات دارد و با کاهش مصرف کربوهیدرات و جایگزین کردن آن با چربی، حالت متابولیکیای به اسم کتوز در بدن شما به وجود میآورد. اگر بر اساس اصول این رژیم عمل کنید و میزان کالری روزانه خود را تحت کنترل داشته باشید این رژیم غذایی به لاغری شما نیز کمک خواهد کرد.
برای تهیه سالاد تابهای کتوژنیک، ابتدا سوسیس را به قطعات یک و نیم سانتیمتری برش بزنید و کنار بگذارید. قسمت وسط کلم برگ (که خیلی کلفت است) را جدا کنید و بقیه کلم برگ را به قطعات دو و نیم سانتیمتری خرد کنید.
یک ماهیتابه معمولی را روی حرارت متوسط بگذارید و کره یا روغن حیوانی را داخل آن بریزید تا آب شود. زیره و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید تقریبا ۳۰ ثانیه و تا زمانی که بوی آن دربیاید، روی حرارت بماند. سوسیس را اضافه کنید و تقریبا شش تا هشت دقیقه و تا زمانی که قهوهای رنگ شود، آنها را بپزید.
کلم برگ، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را هر از گاهی هم بزنید تا موادی که ته ماهیتابه هستند از ماهیتابه جدا ش وند و نسوزند. اجازه دهید مواد به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بمانند. سپس خردل سبوسدار را به همراه سرکه سیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شوند. زیر حرارت را خاموش کنید و سالاد را به ظرف سرو منتقل کنید. سالاد تابهای کتوژنیک شما آماده است. نوش جان!
چند نکته برای تهیه سالاد تابهای کتوژنیک
سالاد تابهای کتوژنیک را میتوانید در یک ظرف دردار بریزید و آن را تا چهار روز در یخچال نگه دارید.
اگر دوست دارید سالاد تابهای تندتر باشد، میتوانید میزان پودر فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را بیشتر کنید.