مواد لازم براي 8-10 نفر
نخود پخته 3............. پيمانه
خيار پوست كنده و خرد كرده........ 1 عدد متوسط
زيتون سياه بدون هسته.......... 1 پيمانه
گوجه فرنگي مينياتوري نيمه كرده..........500 گرم
فلفل دلمهاي قرمز............ 1عدد متوسط
پياز قرمز خرد كرده..............يك چهارم پيمانه
پنير فتا (خرد كرده).............. 60-120 گرم
بیشتربخوانید:
سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه
مواد لازم براي تهية سس
سركة بالزاميك........... 4 قاشق سوپخوري
شكر.............. 1 پينچ
نمك و فلفل.............به ميزان لازم
روغن زيتون..........6 قاشق سوپخوري
ارگانو.............. يك دوم قاشق چايخوري
روشتهیه
ظرف شيشهاي مناسب و زيبائي را برداريد و سالاد را به صورت لايه لايه، به ترتيب نخود، خيار، زيتون، گوجه فرنگي، فلفل دلمهاي، پياز و پنير، در ظرف بريزيد. آنگاه روي سالاد را بپوشانيد و تا هنگام مصرف، در يخچال نگه داريد. هنگام مصرف، سس را روي سالاد بريزيد و ميل كنيد.
روش تهية سس: سركه، شكر، نمك و فلفل را در شيشة درداري بريزيد و خوب تكان دهيد تا شكر و نمك حل شود. آنگاه روغن زيتون و ارگانو را به سس بيفزائيد و مخلوط كنيد. سس را در يخچال نگه داريد.
يادآوري: بهتر است فلفل دلمهاي را در فر برشته كنيد، پوستش را بگيريد، خرد كنيد و سپس استفاده نمائيد.
بیشتربخوانید:
خواص سبزیجات
مصرف روزانه سبزیجات ضامن سلامتی شخص می باشد. مصرف سبزیجات از بروز بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی پیشگیری می نماید. مقدار سبزیجات مورد نیاز بدن با توجه به هرم راهنمایی غذایی به طور کلی روزانه 200 گرم می باشد که این مقدار برای سالمندان بالای هفتاد سال و نوجوانان و کودکان کمتر است.