مواد لازم:
پاستای پروانه ای..............۴ پیمانه.
کاهوی خرد شده............۴ الی ۵ پیمانه.
گوجه گیلاسی.............۲ پیمانه.
پیازچهی ریز خرد شده...........۲ عدد.
برگ ریحان تازه ریز خرد شده..........۱/۴ پیمانه.
پنیر پارمزان رنده شده...............۱/۴ پیمانه.
نمک و فلفل............... به مقدار لازم.
سینهی مرغ گریل شده...........نصف یک عدد.
نان تست برشته شده............یک پیمانه.
بیشتر بخوانید:
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
مواد لازم سس:
ماست سفت...........۱ پیمانه.
آب لیمو سنگی تازه..........۲ قاشق سوپخوری.
پنیر پارمزان رنده شده............۲ قاشق سوپخوری.
سس خردل.............۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری.
سس ورسترشایر.............۱ الی ۲ قاشق چایخوری (من سرکه بالزامیک به جاش استفاده کردم).
سیر ریز زنده شده...........۳ حبه.
نمک و فلفل............ به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
طرز تهیه:
پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید، برای تهیه سس همه مواد را با همزن دستی یا مخلوط کن، مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.
پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
کاهوی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید، روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل بیفزایید، بقیه سس را روی سالاد بریزید و کمی مخلوط کنید، مرغ گریل شده را به صورت اریب برش داده و روی سالاد قرار دهید، حالا برشهای نان تست شده را روی سالاد بچینید، در آخر کمی پارمزان روی سالاد بپاشید.
برای تهیه نان برشته ۲ عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید، روی آنها یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، کمی پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا ترد و برشته شوند.
منبع: amoozesh deser ghaza