مترجم: سحر سامانی
مواد لازم سالاد رنگين نخود و سبزيجات
برای 8-10 نفر
نخود پخته 3 پیمانه
خیار پوست كنده و خرد كرده 1 عدد متوسط
زیتون سیاه بدون هسته و حلقهای خرد كرده 1 پیمانه
گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 500 گرم
فلفل دلمهای قرمز 1عدد متوسط
پیاز قرمز خرد كرده یك چهارم پیمانه
پنیر فتا (خرد كرده) 60-120 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
سرکه بالزامیك 4 قاشق سوپخوری
شكر 1 پینچ
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
ارگانو یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد رنگين نخود و سبزيجات
ظرف شیشهای مناسب و زیبائی را بردارید و سالاد را به صورت لایه لایه، به ترتیب نخود، خیار، زیتون، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، پیاز و پنیر، در ظرف بریزید. آنگاه روی سالاد را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس: سركه، شكر، نمك و فلفل را در شیشه درداری بریزید و خوب تكان دهید تا شكر و نمك حل شود. آنگاه روغن زیتون و ارگانو را به سس بیفزائید و مخلوط كنید. سس را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: بهتر است فلفل دلمهای را در فر برشته كنید، پوستش را بگیرید، خرد كنید و سپس استفاده نمائید.