Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:02

29
اردیبهشت
سالاد رنگين نخود و سبزيجات

سالاد رنگين نخود و سبزيجات

ظرف شیشه‌ای مناسب و زیبائی را بردارید و سالاد را به صورت لایه لایه، به ترتیب نخود، خیار، زیتون، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و پنیر، در ظرف بریزید.

مترجم: سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم سالاد رنگين نخود و سبزيجات

برای 8-10 نفر
نخود پخته                                                             3 پیمانه
خیار پوست كنده و خرد كرده                                    1 عدد متوسط
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه‌ای خرد كرده             1 پیمانه
گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده                            500 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز                                                1عدد متوسط 
پیاز قرمز خرد كرده                                                یك چهارم پیمانه
پنیر فتا (خرد كرده)                                               60-120 گرم

 مواد لازم برای تهیه سس

سرکه بالزامیك                                                   4 قاشق سوپخوری
شكر                                                                1 پینچ
نمك و فلفل                                                      به میزان لازم
روغن زیتون                                                      6 قاشق سوپخوری
ارگانو                                                              یك دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه سالاد رنگين نخود و سبزيجات

ظرف شیشه‌ای مناسب و زیبائی را بردارید و سالاد را به صورت لایه لایه، به ترتیب نخود، خیار، زیتون، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و پنیر، در ظرف بریزید. آن‌گاه روی سالاد را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.

روش تهیه سس: سركه، شكر، نمك و فلفل را در شیشه درداری بریزید و خوب تكان دهید تا شكر و نمك حل شود. آن‌گاه روغن زیتون و ارگانو را به سس بیفزائید و مخلوط كنید. سس را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: بهتر است فلفل دلمه‌ای را در فر برشته كنید، پوستش را بگیرید، خرد كنید و سپس استفاده نمائید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد، سالاد رنگين نخود و سبزيجات، سالاد نخود، سالاد سبزیجات، آموزش سالاد رنگین تعداد بازديد: 1250 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز