معصومه عیوضی
مواد لازم سالاد انگور و زيتون
برای 4 نفر
گل كلم (گلچه كرده) 100 گرم
كاهو پیچخرد كرده 1 عدد متوسط
گوجهفرنگی خرد كرده 1 عدد
خیار 2 عدد قلمی
زیتون سیاه و سبز بدون هسته 6 عدد
انگور بیدانه 1 خوشهی كوچك
انار دان كرده 1 عدد
برگ ریحان 4 ساقه
مواد لازم برای تهیهی سس سالاد
آب نارنج یا آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد كرده (شوید، نعنا و ترخون) 1 قاشق سوپخوری
اُرگانو 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد انگور و زيتون
گل كلم را در ظرف حاوی آب سرد و نمك، به مدت تقریبی 30 دقیقه بخیسانید و آبكشی كنید. آنگاه گل كلم، كاهو، گوجهفرنگی، خیار، زیتون، انگور و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. سپس سالاد را با برگ ریحان بیارائید و با سس میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی سس سالاد، همهی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید.