Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:10

24
آبان
سالاد انگور و زيتون

سالاد انگور و زيتون

گل كلم را در ظرف حاوی آب سرد و نمك، به مدت تقریبی 30 دقیقه بخیسانید و آبكشی كنید.

معصومه عیوضی

 

مواد لازم سالاد انگور و زيتون

برای 4 نفر 

گل كلم (گلچه كرده)                    100 گرم
كاهو پیچ‌خرد كرده                        1 عدد متوسط
گوجه‌فرنگی خرد كرده                   1 عدد
خیار                                          2 عدد قلمی
زیتون سیاه و سبز بدون هسته       6 عدد
انگور بی‌دانه                               1 خوشه‌ی كوچك
انار دان كرده                               1 عدد
برگ ریحان                                  4 ساقه

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سالاد
آب نارنج یا آبلیمو                                       2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون                                              3 قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد كرده (شوید، نعنا و ترخون)   1 قاشق سوپخوری
اُرگانو                                                      1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل                                             به میزان لازم

روش تهیه سالاد انگور و زيتون

گل كلم را در ظرف حاوی آب سرد و نمك، به مدت تقریبی 30 دقیقه بخیسانید و آبكشی كنید. آن‌گاه گل كلم، كاهو، گوجه‌فرنگی، خیار، زیتون، انگور و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. سپس سالاد را با برگ ریحان بیارائید و با سس میل كنید.
یادآوری: برای تهیه‌ی سس سالاد، همه‌ی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: سالاد انگور، سس سالاد، آموزش سالاد، سالاد انگور و زيتون، مواد لازم سالاد انگور و زيتون، روش تهیه سالاد انگور و زيتون، سالاد زیتون تعداد بازديد: 1101 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز