سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
سیبزمینی كوچك دو نیم كرده یك كیلوگرم
پپرونی خلالی خرد كرده 80گرم
گوجهفرنگی خشك دوسوم پیمانه (70 گرم)
دانه صنوبر 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس مایونز با طعم ریحان
زرده تخممرغ 3 عدد
سیر رنده كرده 2 حبه
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 180میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
ریحان خرد كرده یكدوم پیمانه
روش تهیه سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشـك
پوست سیبزمینیها را بگیرید و بپزید و در سالادخوری بریزید. آنگاه پپرونی، گوجهفرنگی و سس فراهم كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی سالاد را با دانه صنوبر بیارائید.
روش تهیه سس مایونز با طعم ریحان: زردههای تخممرغ را با همزن برقی یا دستی بزنید تا كمرنگ شود. آنگاه سیر و آبلیمو را بیفزائید. حالا روغن را به صورت یك نوار باریك، به سس اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا روغن تمام شود. اكنون ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید تا سس آماده مصرف شود.
یادآوری: میتوانید به جای دانه صنوبر از بادام هندی خرد كرده نیز استفاده كنید.