Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:46

15
آبان
سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشـك

سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشـك

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و بپزید و در سالادخوری بریزید. آن‌گاه پپرونی، گوجه‌فرنگی و سس فراهم كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی سالاد را با دانه صنوبر بیارائید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

سیب‌زمینی كوچك دو نیم كرده                    یك كیلوگرم

پپرونی خلالی خرد كرده                             80گرم

گوجه‌فرنگی خشك                                    دو‌سوم پیمانه (70 گرم)

دانه صنوبر                                               2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس مایونز با طعم ریحان

زرده تخم‌مرغ                                            3 عدد

سیر رنده كرده                                         2 حبه

آبلیموی تازه                                            2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                            180میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

ریحان خرد كرده                                       یك‌دوم پیمانه

 روش تهیه سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشـك 

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و بپزید و در سالادخوری بریزید. آن‌گاه پپرونی، گوجه‌فرنگی و سس فراهم كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی سالاد را با دانه صنوبر بیارائید.

روش تهیه سس مایونز با طعم ریحان: زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی یا دستی بزنید تا كمرنگ شود. آن‌گاه سیر و آبلیمو را بیفزائید. حالا روغن را به صورت یك نوار باریك، به سس اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا روغن تمام شود. اكنون ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید تا سس آماده مصرف شود.

یادآوری: می‌توانید به جای دانه صنوبر از بادام هندی خرد كرده نیز استفاده كنید.

 

 

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد، مواد لازم سالاد، آموزش سالاد، سالاد گوجه فرنگی، سالاد سیب زمینی، سالاد با سیب زمینی، گوجه فرنگی خشک تعداد بازديد: 793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز