سرور چاووشی
مواد لازم برای 6-8 نفر
لوبیا چشم بلبلی 200 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
ژامبون خردكرده 400 گرم
باقلا سبز 200 گرم
پیاز قرمز خردكرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد كوچك
فلفل دلمهای زرد خردكرده 1 عدد كوچك
گوجهفرنگی مینیاتوری 150 گرم
ریحان خردكرده یكچهارم پیمانه
نعنا خردكرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رندهكرده 1 پیمانه (80 گرم)
مواد لازم برای تهیه سس
پوره گوجهفرنگی 160 میلیلیتر
سركه بالزامیك 2 قاشق سوپخوری
سیر رنده كرده 2 حبه
روغن زیتون 160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
روش تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی و ژامبون
لوبیا چشم بلبلی را 3-4 ساعت بخیسانید، آبش را دور بریزید و بپزید، آنگاه در صافی بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس ژامبون را بیفزائید و تفت دهید. اكنون باقلا را بپزید و در صافی بریزید. اینك باقلا، ژامبون، لوبیا چشمبلبلی، پیاز قرمز، فلفل دلمهایها، گوجهفرنگیهای نصفكرده، ریحان، نعنا، جعفری و پنیر پارمسان را در كاسه سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سس فراهمكرده را رویش بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید، در شیشهای بریزید و خوب تكان دهید.