فاطمه درویش
مواد لازم سالاد فيله مرغ با نخود و گشنيز
برای 4 نفر
فیله مرغ 700 گرم
پیاز قرمز ریز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 2 حبه
فلفل دلمهای قرمز خردكرده یك چهارم یك عدد
فلفل تازه و تند 1 عدد
گشنیز خردكرده یك چهارم پیمانه
شكر 1 قاشق چایخوری
سس ماهی یا سویا سس 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
روغن 5 تا 6 قاشق سوپخوری
نخود پخته 300 گرم
گوجهفرنگی درشت و خردكرده 150 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خردكرده 1 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد فيله مرغ با نخود و گشنيز
ابتدا فیله مرغ را بشوئید، خشك كنید و كنار بگذارید. در یك ظرف مناسبی، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، فلفل تند، گشنیز، شكر، سس ماهی و آبلیمو را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه تابه مناسبی را چرب كنید. فیلهها را در آن بچینید و بهوسیله قلممو سس آماده را روی فیلهها بمالید. اینك تابه را روی اجاق بگذارید و فیلهها را سرخ كنید، در اواسط سرخ كردن، در ظرف مناسبی نخود پخته، گوجهفرنگی، پیاز، آبلیمو، گشنیز و روغن زیتون را بریزید و مخلوط كنید. اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسب بریزید و روی آن فیلههای مرغ را بگذارید و با گشنیز بیارائید.