افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
کره نرم شده 175 گرم
شکر قهوهای روشن 175گرم
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 3 عدد
آرد 175 گرم
بیکینگپودر یک و یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم قهوه
کره نرم شده 110 گرم
پودر شکر الک کرده 225 گرم
پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
گردوی برشته و خرد کرده 80 گرم
روش تهیه کیک گردو و قهوه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2 قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره، شکر و قهوه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را افزوده و مخلوط سازید.
سپس مایه فراهم کرده را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.
اکنون کیکها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
اینک روی یکی از کیکها کرم قهوه بمالید و گردو بپاشید.
آنگاه کیک بعدی را رویش بگذارید و باقیمانده کرم قهوه را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار (شماره M1 یا D2) بریزید.
سپس کیک را با گلهایی از کرم قهوه و گردو بیارائید. حالا کیک را برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیه کرم قهوه
کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
سپس قهوه را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین