Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:22

20
اسفند
چوروس (شیرینی سنتی اسپانیائی)

چوروس (شیرینی سنتی اسپانیائی)

آب، شکر، روغن، نمک و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن گاه آرد الک کرده را یکباره به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه هم بزنید.

عارفه ابن الرضا

 

شیرینی سنتی اسپانیائی 

مواد لازم برای 20-25 نفر 

آب                                                         ٢٣٠ میلی لیتر

شکر                                                        18 گرم

روغن                                                       ٢ قاشق سوپخوری

نمک                                                        یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین                                                     یک چهارم قاشق چایخوری

آرد                                                          ١٥٠ گرم

تخم مرغ                                                  ۱ عدد کوچک

روغن مایع برای سرخ کردن                          به میزان لازم

مخلوط شکر و دارچین برای روی چوروس         به میزان لازم


روش‌ تهیه چوروس 

آب، شکر، روغن، نمک و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

آن گاه آرد الک کرده را یکباره به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا خمیر از اطراف ظرف جدا شود.

سپس خمیر را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.

حالا تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا تخم مرغ کاملا با خمیر مخلوط شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و روغن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

اینک هر بار قدری از خمیر چوروس را در روغن بریزید و بگذارید طلائی رنگ شود.

چوروس را بعد از برشته شدن، روی هولۀ کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود.

همینکه چوروس خنک شد، آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

می‌توانید چوروس را به طول 10 سانتیمتر و یا به شکل حلقه در روغن بریزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اصول و مبانی شیرینی پزی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، چوروس، روش تهیه چوروس، دستور تهیه چوروس، شیرینی اسپانیایی، شیرینی سنتی اسپانیائی تعداد بازديد: 493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز