عارفه ابن الرضا
شیرینی سنتی اسپانیائی
مواد لازم برای 20-25 نفر
آب ٢٣٠ میلی لیتر
شکر 18 گرم
روغن ٢ قاشق سوپخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ١٥٠ گرم
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
مخلوط شکر و دارچین برای روی چوروس به میزان لازم
روش تهیه چوروس
آب، شکر، روغن، نمک و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
آن گاه آرد الک کرده را یکباره به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا خمیر از اطراف ظرف جدا شود.
سپس خمیر را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.
حالا تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا تخم مرغ کاملا با خمیر مخلوط شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و روغن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
اینک هر بار قدری از خمیر چوروس را در روغن بریزید و بگذارید طلائی رنگ شود.
چوروس را بعد از برشته شدن، روی هولۀ کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
همینکه چوروس خنک شد، آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
میتوانید چوروس را به طول 10 سانتیمتر و یا به شکل حلقه در روغن بریزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: