آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 50 عدد
کره 250 گرم
پودر شکر 100 گرم
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
شیر خشک قنادی 2 قاشق چایخوری
آرد 350 گرم
مواد لازم میانی
حلقۀ آناناس 2 عدد
نشاستۀ ذرت 1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 30 گرم
مغز پسته 25 عدد
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی میان پر آناناس
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ ها، وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.
سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.
اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیۀ مواد میانی
آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت، پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی خشک گردویی
شیرینی ارده شکلاتی
سابله کنجدی
فریتر موز
انواع شیرینی برشی
انواع کیک و شیرینی
آموزش اصول شیرینیپزی