نجمه درویش
مواد لازم برای حدود 40 عدد
روغن صاف قنادی 250 گرم
پودر شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
آرد نخود چی 250 گرم
آرد برنج 125 گرم
آرد گندم 125 گرم
مواد لازم رویه پادرازی
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم
روش تهیه پادرازی
روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 -3 میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خطهای عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.
آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتر بخوانید: