Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:42

20
اسفند
پادرازی

پادرازی

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید. آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد 

روغن صاف قنادی                 250 گرم

پودر شکر                            150 گرم

تخم مرغ                             1 عدد

پودر هل                              یک دوم قاشق چایخوری

آرد نخود چی                        250 گرم

آرد برنج                               125 گرم

آرد گندم                              125 گرم 

مواد لازم رویه پادرازی

زردۀ تخم مرغ                       2 عدد

زعفران حلکرده                     1 قاشق سوپخوری

کنجد                                  به میزان لازم

 

روش‌ تهیه پادرازی

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 -3 میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.

اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خط‌های عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.

آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی پادرازی

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی پادرازی، شور و شیرین، پادرازی، دستور تهیه پادرازی، روش تهیه پادرازی، طرز تهیه پادرازی تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز