افسانه اسفندیاری
مواد لازم شیرینی پادرازی
برای 95 عدد
آرد نخودچی 150 گرم
آرد 125 گرم
آرد برنج 125 گرم
روغن جامد یا كره 450 گرم
وانیل یك چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
پودر شكر 150 گرم
مواد لازم برای تزئین شیرینی
زرده تخممرغ 1 عدد
كنجد به میزان لازم
روش تهیه شیرینی پادرازی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مخلوط آردها و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید تا به صورت كرم درآید. سپس وانیل، تخممرغها و پودر شكر را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید.
حالا خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهدارید. اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص شیرینی زبان، قالب بزنید. اینك خمیرهای بریده را در سینی فر (تاون) بچینید و روی آنها زرده تخممرغ بمالید.
بعد با پشت چنگال، روی آنها خطوطی بكشید و كنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. حالا شیرینی را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود و در ظرف مناسبی بچینید.