Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 22:45

25
بهمن
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

روش تهیه شیرینی پادرازی

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم شیرینی پادرازی

برای 95 عدد

آرد نخودچی                       150 گرم

آرد                                   125 گرم

آرد برنج                            125 گرم

روغن جامد یا كره               450 گرم

وانیل                               یك چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                          2 عدد

پودر شكر                        150 گرم

مواد لازم برای تزئین شیرینی

زرده‌ تخم‌مرغ                 1 عدد

كنجد                           به میزان لازم

روش تهیه شیرینی پادرازی

فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مخلوط آردها و روغن جامد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید تا به صورت كرم درآید. سپس وانیل، تخم‌مرغ‌ها و پودر شكر را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، مواد را هم بزنید.

حالا خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید. اكنون خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص شیرینی زبان، قالب بزنید. اینك خمیرهای بریده را در سینی فر (تاون) بچینید و روی آن‌ها زرده‌ تخم‌مرغ بمالید.

بعد با پشت چنگال، روی آن‌ها خطوطی بكشید و كنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. حالا شیرینی را روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: روش تهیه شیرینی پادرازی، شيريني پادرازي، آموزش شيريني، مواد لازم شيريني، پادرازي تعداد بازديد: 932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز