Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:37

18
اسفند
برانیز كاراملی

برانیز كاراملی

دیواره و كف قالب مربع به ضلع ٢٠ سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه كره و شكلات را به روش بن ماری آب كنید و هر دو شكر و وانیل را به مخلوط شكلات بیفزایید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

كرۀ نرم شده                                     ١١٥ گرم

شكلات تلخ                                       ٢٠٠ گرم

شكر دانه ریز                                     ١٠٠ گرم

شكر قهوه ای                                    ٥٠ گرم

اسانس وانیل                                    ١ قاشق چایخوری

تخم مرغ همزده                                 ٣ عدد درشت

آرد                                                  ٧٠ گرم

پودر كاكائو                                         ١ قاشق سوپخوری

شكلات كاراملی                                 ١٥٠گرم

مواد لازم برای تهیۀ کرم گاناش

شكلات تلخ                                       ٢٠٠ گرم 

خامۀ صبحانه                                     ١٢٠ میلی لیتر (یک دوم پیمانه) 

شكلات كاراملی برای تزئین                   ٥٠ گرم 

روش‌ تهیه برانیز كاراملی

فر را با دمای ١٦٠ درجۀ سانتیگراد گرم كنید و دیواره و كف قالب مربع به ضلع ٢٠ سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن گاه كره و شكلات را به روش بن ماری آب كنید و هر دو شكر و وانیل را به مخلوط شكلات بیفزایید.

سپس تخم مرغ‌ها را افزوده و مخلوط کنید.

حالا آرد و پودر كاكائو را بیفزائید و هم بزنید تا مایۀ صاف و یكدستی حاصل شود.

اکنون نیمی از مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و شكلات كاراملی را رویش بچینید.

سپس باقیماندۀ مایۀ برانیز را بیفزائید و رویش را صاف کنید.

اینک برانیز را به مدت تقریبی ٤0-٤5 دقیقه در فر بپزید.

همینکه برانیز خنك شد،کرم گاناش را رویش بریزید و در یخچال بگذارید تا گاناش اندکی سفت شود.

حالا برانیز را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و با شکلات كاراملی خرد كرده و یا دراژه‌های شكلات بیارائید.

روش تهیۀ کرم گاناش 

تمام مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا صاف و یكدست شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

برانیز چیزکیک

ماربِلد برانیز

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، برانیز، شور و شیرین، برانیز كاراملی، دستور تهیه برانیز، روش تهیه برانیز، طرز تهیه برانیز كاراملی، شكلات كاراملی تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این برانیز چیست؟

فیلم روز
تصویر روز