Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:54

13
مرداد
ماربِلد برانیز

ماربِلد برانیز

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر، چرب نمائید. كره، شكلات و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

كره                                    150 گرم

شكلات                              100 گرم

پودر كاكائو                          2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                             4 عدد

شكر ریز                            150 گرم

وانیلین                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                    150 گرم

بیكینگ‌پودر                         1 قاشق چایخوری

نمك                                  یك پینچ

گردوی برشته و خرد كرده     60 گرم

مواد لازم میانی

كره                                  50 گرم

شكر                                90 گرم

پنیر خامه‌ای                     300 گرم

تخم‌مرغ همزده                 2 عدد

آرد                                 4 قاشق سوپخوری

وانیلین                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه ماربِلد برانیز

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر، چرب نمائید. كره، شكلات و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبك و غلیظ شود. سپس مواد خشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه شكلات و گردو را اضافه نمائید. اكنون 6 قاشق سوپخوری از این مایه را بردارید و كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را در قالب بریزید. اینك مایه میانی را روی لایه اول بریزید و صاف كنید و مایه شكلاتی باقیمانده را با فاصله روی مایه میانی (مایه پنیری) بگذارید. حالا با نوك چاقو یا با خلال دندان مایه برانیز را به شكل مرمری درآورید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد، بپزید.

همینكه برانیز خنك شد، آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه مایه میانی: كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و آرد و وانیلین را درون مایه فراهم كرده بریزید.

 

برچسب ها: ماربِلد برانیز، آموزش ماربِلد برانیز، روش تهیه ماربِلد برانیز، مواد لازم ماربِلد برانیز، آشپزی با ماربِلد برانیز، مواد ماربِلد برانیز، تهیه ماربِلد برانیز تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز