افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
كره 150 گرم
شكلات 100 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 4 عدد
شكر ریز 150 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمك یك پینچ
گردوی برشته و خرد كرده 60 گرم
مواد لازم میانی
كره 50 گرم
شكر 90 گرم
پنیر خامهای 300 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد 4 قاشق سوپخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه ماربِلد برانیز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر، چرب نمائید. كره، شكلات و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبك و غلیظ شود. سپس مواد خشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه شكلات و گردو را اضافه نمائید. اكنون 6 قاشق سوپخوری از این مایه را بردارید و كنار بگذارید و باقیماندهاش را در قالب بریزید. اینك مایه میانی را روی لایه اول بریزید و صاف كنید و مایه شكلاتی باقیمانده را با فاصله روی مایه میانی (مایه پنیری) بگذارید. حالا با نوك چاقو یا با خلال دندان مایه برانیز را به شكل مرمری درآورید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد، بپزید.
همینكه برانیز خنك شد، آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغها را یكییكی بیفزائید و آرد و وانیلین را درون مایه فراهم كرده بریزید.