Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:36

20
آذر
بیسکویت اورئو

بیسکویت اورئو

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و یک دقیقه هم بزنید. سپس پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای حدود 80 عدد 

کره نرم شده                        ۲۲۵ گرم

شکر دانه ریز                        ۲۰۰ گرم

تخم مرغ                              یک عدد

عصاره وانیل                          یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو                            ۱۱۰ گرم

نمک                                     یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                           یک و یک دوم قاشق چایخوری

آرد                                       حدود ۳۰۰ - ۳۲۰ گرم

 

روش تهیه بیسکویت اورئو

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و یک دقیقه هم بزنید.

سپس پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید و بعد آرد را کم کم بیفزائید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. (مراقب باشید که خمیر را چنگ نزنید تا به روغن نیفتد!)

حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یکساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

اینک بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 12-14 دقیقه در فر بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

مواد لازم برای تهیه کرم میانی

کره                                      ۱۰۰ گرم

پودر شکر                             ۴۵۰ گرم

نمک                                    یک پینچ

عصاره وانیل                           یک دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه کرم میانی

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: روش تهیه بیسکویت، شیرینی پزی، آشپزباشی، آموزش بیسکویت، دستور تهیه بیسکویت، شور و شیرین، بیسکویت اورئو، بیسکویت خانگی، کرم میانی بیسکویت، طرز تهیه بیسکویت اورئو تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز