آرزو گنجی
مواد لازم شیرینی گل های مارمالادی
کره 120 گرم
پودر شکر 70 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر بادام 30 گرم
آرد 200 گرم
مواد لازم رویه
مارمالاد توتفرنگی به میزان لازم
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی گل های مارمالادی
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه زرده تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اینک شیرینیها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، قدری مارمالاد در مرکزشان بگذارید و شیرینی کوچکتر را روی آن بگذارید.
سپس روی شیرینیها پودر شکر بپاشید.