Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:24

29
اسفند
شیرینی گل های مارمالادی

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم شیرینی گل های مارمالادی

کره                               120 گرم

پودر شکر                       70 گرم

زرده تخم‌مرغ                   2 عدد

وانیلین                          یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر بادام                      30 گرم

آرد                               200 گرم

مواد لازم رویه

مارمالاد توت‌فرنگی          به میزان لازم

پودر شکر برای تزئین       به میزان لازم

 روش تهیه شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اینک شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، قدری مارمالاد در مرکزشان بگذارید و شیرینی کوچکتر را روی آن بگذارید.

سپس روی شیرینی‌ها پودر شکر بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، کیک و شیرینی، شیرینی عید، شیرینی خانگی، شیرینی مارمالادی، شیرینی گل های مارمالادی، شیرینی های کوچک، شیرینی عید نوروز تعداد بازديد: 1363 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز