عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 15 نفر
خامۀ قنادی ٥٠٠ گرم
پودر ژلاتین ٣ قاشق سوپخوری
آب پرتقال ٤٥٠ میلی لیتر
شیر عسلی ٣٥٠ گرم
رنگ نارنجى خوراکی چند قطره
روش تهیه ديلايت پرتقال
خامۀ قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن ماری حل كنید.
آن گاه شیر عسلی را با خامه مخلوط كنید و محلول ژلاتین و رنگ را به آن بیفزائید.
حالا دیلایت پرتقال را در قالب سلیكونى به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و دست کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و آمادۀ مصرف شود.
بیشتر بخوانید: