Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:02

8
اسفند
ديلايت پرتقال

ديلايت پرتقال

خامۀ قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. آن گاه شیر عسلی را با خامه مخلوط كنید.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای 15 نفر 

خامۀ قنادی                                  ٥٠٠ گرم

پودر ژلاتین                                    ٣ قاشق سوپخوری

آب پرتقال                                     ٤٥٠ میلی لیتر

شیر عسلی                                 ٣٥٠ گرم 

رنگ نارنجى خوراکی                       چند قطره

روش تهیه ديلايت پرتقال

خامۀ قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. 

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن ماری حل كنید.

آن گاه شیر عسلی را با خامه مخلوط كنید و محلول ژلاتین و رنگ را به آن بیفزائید.

حالا دیلایت پرتقال را در قالب سلیكونى به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و دست کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و آمادۀ مصرف شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مینی کاپ‌کیک نوتلا

پودینگ اسفنجی به و گلابی

کیک شکلاتی زردآلو

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، ديلايت پرتقال، ديلايت تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دیلایت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز