آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 40 عدد
کره نرم شده 200 گرم
پودر شکر 130 گرم
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
ماست 125 گرم (یکدوم پیمانه)
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
آرد 430 گرم
مواد لازم میانی
مربای هویج بدون شربت 1 پیمانه
گردوی خرد کرده 60 گرم
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه قرابیه هویج
کره، پودر شکر و نشاسته ذرت را در کاسه مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه وانیلین و ماست را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را به مایه فراهم کرده افزوده و مواد را با دست مخلوط نمائید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید حالا روی نیمه دایرهها یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و روی نیمة دیگر خمیر 4 برش ایجاد کنید به گونهای که این برشها قطع نشوند.
اکنون قسمت بــرش خورده خمیر را روی مایه میانی تا کنید و در سینی شیرینیپزی چربکرده بچینید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم: