Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:55

12
دی
کیک به و هل

کیک به و هل

ابتدا مربای به را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. آ‌ن‌گاه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب نمائید و آرد بپاشید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

کره نرم شده                            250 گرم

شکر                                      200 گرم

هل سائیده                             1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                                  3 عدد

پودر بادام                                60 گرم

شیر                                      180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آرد نول                                   340 گرم

بیکینگ‌پودر                              2 قاشق چایخوری

نمک                                      1 پینچ

خامه قنادی همزده و فرم گرفته   حدود  400 گرم

به پخته و مربا کرده                   2 عدد 

مواد لازم برای تهیه مربای به

به درشت                              2 عدد

آب                                       750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

چوب دارچین                          2-3 عدد

دانه هل                                4-5 عدد

شکر                                    250 گرم

روش تهیه کیک به و هل

ابتدا مربای به را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آ‌ن‌گاه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کره، شکر و هل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس بادام را بیفزائید.

حالا شیر و مخلوط مواد خشک را به طور یک در میان، درون این مایه بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.

کیک را پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را به سه قسمت مساوی برش دهید و لایه‌های کیک را قدری با شربت رقیق شده به مرطوب کنید و با خامه و مربای به بپوشانید.

آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و کیک را با باقیمانده خامه و مربا بیارائید.

اینک کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

روش تهیه مربای به

پوست به را بگیرید و به شکل پره‌های پرتقال برش دهید.

آن‌گاه به را همراه با آب، چوپ دارچین و هل در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بِه اندکی نرم شود (حدود 30 دقیقه) سپس شکر را به آن بیفزائید و در قابلمه را بگذارید تا به بپزد و شربتش اندکی غلیظ شود (حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم).

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

روش تهیه کیک

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، زندگی آنلاین، مربای به، شور و شیرین، کیک به و هل، کیک به، دستور تهیه کیک به و هل، روش تهیه کیک به و هل، روش تهیه مربای به تعداد بازديد: 1003 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز