مریم عکاف
مواد لازم برای 8 عدد
کره نرم شده 100 گرم
شکر 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آبجوش 1 قاشق چایخوری
موز پوره کرده ۱ عدد متوسط
آرد 140 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 50 گرم
روش تهیه کاپ کیک موز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
کره و شکر را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا قهوه را در آبجوش حل کنید و آن را همراه با پوره موز به مایه فراهم کرده بیفزائید.
سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را همراه با شکلات چیپسی، به این مایه افزوده و هم بزنید.
اکنون دوسوم از حجم قالبها را از این مایه پر کنید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، آنها را با برگهای شکلاتی بیارائید.
روش تهیه برگهای شکلاتی
100گرم شکلات سیاه را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کنید.
سپس با قلممو شکلات آبکرده را پشت برگهای گل رز که از قبل شسته و خشک کرده اید بمالید و برگها را به مدت تقریبی 5-10 دقیقه در یخچال قراردهید تا کمی خودش را بگیرد.
سپس برگها را دوباره به شکلات آغشته کرده و مجددا در یخچال بگذارید. همینکه شکلات خودش را گرفت برگ را به آرامی از شکلات جدا کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: