مریم امیری
مواد لازم کاپ کیک شکلات و کارامل
برای 12 عدد
تخم مرغ 3 عدد
کره نرم 200 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
شیر 125 میلی لیتر (یكدوم پیمانه)
آرد 225 گرم
بیکینگ پودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
شکلات سیاه آبكرده 100 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه کاپ کیک شکلات و کارامل
فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه تخم مرغها، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس شیر، آرد، بیکینگپودر و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا شکلات و پودر کاکائو را نیز افزوده و حدود 2 دقیقه، مایه را هم بزنید. اکنون مایه حاصل را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی20 دقیقه، در فربپزید. همینكه كیكها خنك شدند، رویشان را با کرم گاناش بپوشانید و با رشتههای كارامل بیارائید.
یادآوری1: برای تهیه کارامل، 200 گرم شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. در این میان، ظرف را بچرخانید تا شکر كارامل و طلائیرنگ شود. سپس كارامل را 1-2 دقیقه، خنك كنید و هر بار اندكی از آن را با چنگال از ظرف خارج كرده و به صورت رشتههای نازك، روی فویل چربكرده بكشید. این كار را به دفعات انجام دهید تا رشتههای كارامل به حد كافی برسد.
یادآوری2: برای تهیه کرم گاناش؛ 100گرم خامه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس 100 گرم شکلات خرد کرده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا كرم، صاف و یکنواخت شود. کرم را پس از سرد شدن استفاده کنید.