Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:28

11
آبان
طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

کدو حلوایی از سوغات های محبوب فصل پاییز و زمستان است که می توان از آن در انواع غذا و دسر استفاده کرد. البته از نقش کدو حلوایی در تزئین سفره شب یلدا هم نمیتوان غافل ماند.

کدو حلوایی زعفرانی از خوشمزه ترین دسر هاست که میتوانید آن را برای دورهمی های دوستانه خود آماده کرده و نوش جان کنید. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم کدو حلوایی را دوست ندارید، ما کدو حلوایی زعفرانی را به شما پیشنهاد می دهیم تا با مزه دار کردن آن از طعم آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی ادامه مطلب را ببینید.

بیشتربخوانید:

دسر کدو حلوایی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

 

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

مرحله اول

برای فراهم کردن کدو حلوایی زعفرانی به روش مجلسی، شروع کار پوست کدو حلوایی را می گیریم و  تخمه های آن را از گوشت جدا کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس تابه ای را که برای تفت دادن کره در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

اکنون کره را به تابه منتقل کرده و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود. آنگاه تکه های کدو حلوایی را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم یک سمت کدو به خوبی برشته شود. زمانی که سمت دیگر را به پشت برگرداندیم، تامل کرده قسمت دیگر هم کاملا سرخ شود.

در ادامه با استفاده از فرچه آشپزی سطح روی کدوها را به زعفران آغشته می کنیم. آنوقت شیره انگور را داخل کاسه ای مناسب می ریزیم و ۱ استکان آب روی شیره انگور می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا مایه ای روان بدست آوریم. حالا درون تابه می افزاییم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی خوشمزه و پر خاصیت کدو حلوایی + فوت و فن‌ها

 

 

 

 

مرحله چهارم

وقتی که آب درون تابه شروع به جوشیدن کرد، چوب دارچین را به تابه اضافه کرده و درب تابه را گذاشته تا با حرارت بسیار ملایم کدوها پخته  شوند. بنابراین تا جاییکه آب داخل تابه تبخیر شود، صبر کرده تا کدوها نرم و پخته شوند. می توان با دم کنی درب تابه را بپوشانیم.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه کدو ها را تست کرده و در صورتی که شیره ته کاملا کشدار و غلیظ شده بود، کدو آماده می باشد. آنها را درون ظرف مورد دلخواه چیده و با خلال پسته و دانه های انار تزئین می کنیم. میان وعده خوشمزه را به صورت سرد یا گرم سرو می کنیم. نوش جان

برچسب ها: دسر، کدو حلوایی تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز