Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

11
دی
دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی

کدو حلوایی و شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید.

افسانه ظروفی

مواد لازم برای 8-10 نفر

کدو حلوایی پخته و پوره کرده   250 گرم

پنیر ماسکارپونه  250 گرم

خامه صبحانه  150 گرم

شکر  75 گرم

ژلاتین  4 ورق

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم ژله کدو حلوایی

کدو حلوایی پخته و پوره کرده     250 گرم

شکر 75 گرم

ژلاتین 4ورق

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه

ابتدا ژله کدو حلوایی را فراهم کنید و آن را در قالبی کوچکتر از قالب اصلی دسر بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد. حالا کدو حلوایی را در کاسه مناسبی بریزید و پنیر ماسکارپونه، خامه و شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین نرم شده را به روش بن‌ماری (روی بخار آب جوش) حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه‌ پنیری بیفزائید و وانیلین را نیز افزوده و مخلوط سازید. حالا نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب دسر (سلیکونی) بریزید و ژله کدو حلوایی را رویش بگذارید و اندکی در مایه فرو ببرید. اینک با باقیمانده دسر روی ژله را کاملا بپوشانید و در صورت دلخواه رویش را با برشی از رولت یا کیک اسفنجی بپوشانید. آن‌گاه دسر را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بتوانید براحتی آن را از قالب جدا کنید. حالا دسر کدو حلوایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و باقیمانده ژله کدو حلوایی را رویش بریزید.

روش تهیه ژله کدو حلوایی

کدو حلوایی و شکر را با هم مخلوط کنید و اندکی روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید. همینکه ژلاتین نرم شد، آن را بفشارید و آب اضافیش را دور بریزید و ژلاتین نرم شده را به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را همراه با وانیلین به پوره کدو حلوایی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا 4 قاشق سوپخوری از ژله کدو حلوایی را نگه دارید تا از آن برای آراستن روی دسر استفاده نمائید.

باقیمانده ژله کدو حلوایی را اندکی گرم کنید تا روان شود و بتوانید آن را روی دسر بریزید.

منبع؛شور و شیرین

بیشتر بخوانید

پاناکوتای خرمالو

دسر سیب سرخ‌کرده با طعم دارچین

 

برچسب ها: دسر، شیرینی پزی، کدو حلوایی، دسر کدو حلوایی، شور و شیرین تعداد بازديد: 1594 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز