Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:00

1
مرداد
محلبی سیب و گردو

محلبی سیب و گردو

شیر، نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، وقتی قوام آمد شعله را خاموش کرده و کره یا مارگارین و وانیل را بیفزایید و 3-4 دقیقه با همزن بزنید، سپس داخل ظرف‌های سرو بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

شیر............ 4 پیمانه

نشاسته گندم............. یک‌دوم پیمانه

شکر............. 1 پیمانه

کره ............1 قاشق سوپ‌خوری

وانیل شکری........... 5 گرم (یا کمی وانیل ایرانی)

بیشتربخوانید:

طرز تهیه محلبی طالبی ؛ دسر خنک تابستانی

 

 

 

 

مواد سس

سیب............ 2 عدد

شکر............ 2 قاشق سوپ‌خوری

گردو..............8 تا 10 عدد

دارچین................ مقدار کمی

بیشتر بخوانید:

 

طرز تهیه

شیر، نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، وقتی قوام آمد شعله را خاموش کرده و کره یا مارگارین و وانیل را بیفزایید و 3-4 دقیقه با همزن بزنید، سپس داخل ظرف‌های سرو بریزید. سیب‌ها را رنده کرده و با شکر تفت دهید، وقتی آب سیب کشیده شد کمی آب (2 قاشق سوپ‌خوری) اضافه کنید. گردوها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به سیب اضافه کنید و هم بزنید، در صورت تمایل یک قاشق چای‌خوری دارچین هم بیفزایید، در پایان روی محلبی ریخته و با گردو تزیین کنید و سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

محلبی سیب

برچسب ها: نشاسته، دسر، آموزش شیرینی پزی، وانیل، دسر سنتی، محلبی، دسر عربی، طرز تهیه محلبی تعداد بازديد: 180 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز