دسر طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و مخصوص فصل تابستان است. شما با استفاده از میوه طالبی میتوانید انواع دسرهای خوشمزه را برای مهمانان خود تدارک ببینید. در این نوع دسر علاوه بر ژله از ژلاتین و خود میوه طالبی نیز استفاده میشود که هر کدام خاصیتهای خود را دارند.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه انواع بستنی یخی خانگی
مواد لازم
طالبی پورهشده.............دو پیمانه
شکر................۱۰۰ گرم
خامه...........۲۵۰ گرم
وانیل..............۱/۴ قاشق چایخوری
ژلاتین...............۱۵ گرم
آب برای ژلاتین..............۸۰ میلیلیتر
پودر ژله طالبی................یک بسته
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی اشترودل سیب؛ دسر خوشمزه اتریشی
گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه
طرز تهیه محلبی + دسر ترکیه ای
مراحل پخت
ابتدا ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.
پوره طالبی و شکر را مخلوط کنید.
خامه، وانیل و ژلاتین حل شده را به آنها افزوده و خوب هم بزنید.
ژله طالبی را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار داده تا بسته شود.
سپس از یخچال بیرون آورده و مواد بالا را روی آن ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد.
میتوانید ابتدا مواد را در ظرف ریخته پس از بسته شدن ژله را روی آن بریزید.
منبع: غذالند