Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:27

26
خرداد
دسر طالبی ؛ متفاوت و خوشمزه

دسر طالبی ؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه دسر طالبی را به شما آموزش می دهیم. دسر طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و مخصوص فصل تابستان است.

 دسر طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و مخصوص فصل تابستان است. شما با استفاده از میوه طالبی می‌توانید انواع دسر‌های خوشمزه را برای مهمانان خود تدارک ببینید. در این نوع دسر علاوه بر ژله از ژلاتین و خود میوه طالبی نیز استفاده می‌شود که هر کدام خاصیت‌های خود را دارند.

 

دسر طالبی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه انواع بستنی یخی خانگی

 
مواد لازم

طالبی پوره‌شده.............دو پیمانه

شکر................۱۰۰ گرم

خامه...........۲۵۰ گرم

وانیل..............۱/۴ قاشق چایخوری

ژلاتین...............۱۵ گرم

آب برای ژلاتین..............۸۰ میلی‌لیتر

پودر ژله طالبی................یک بسته

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی اشترودل سیب؛ دسر خوشمزه اتریشی

گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه

طرز تهیه محلبی + دسر ترکیه ای

 

مراحل پخت

ابتدا ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.

پوره طالبی و شکر را مخلوط کنید.

خامه، وانیل و ژلاتین حل شده را به آن‌ها افزوده و خوب هم بزنید.

ژله طالبی را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار داده تا بسته شود.

سپس از یخچال بیرون آورده و مواد بالا را روی آن ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد.

می‌توانید ابتدا مواد را در ظرف ریخته پس از بسته شدن ژله را روی آن بریزید.

منبع: غذالند

برچسب ها: دسر، طالبی تعداد بازديد: 445 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز