تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شیر................ 700میلی لیتر
آرد ................ 2 قاشق سوپخوری
نشاستة ذرت............... 2 قاشق سوپخوری
زردۀ تخم مرغ ...............1 عدد
شکر.............. 60 گرم
وانیلین.............. یک چهارم قاشق چایخوری
سیب مکعبی خرد کرده................ 2 عدد درشت
شکر ................. 50 گرم
دارچین ................ 1 قاشق چایخوری
بیسکوییت ساده (خرد کرده).................100 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه محلبی طالبی ؛ دسر خنک تابستانی
طرز تهیه :
شیر، آرد، نشاستة درشت، زردۀ تخممرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا محلبی بپزد و غلیظ شود (سفتتر از فرنی). آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سیب، شکر و دارچین را در قابلمة کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود. حالا سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اینک در ظرفهای مناسب پذیرائی، قدری محلبی بریزید و روی آن اندکی بیسکویت و قدری سیب بیفزائید. اکنون روی سیبها را با محلبی بپوشانید و دوباره قدری سیب به آن بیفزائید. سپس محلبی سیب را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.