Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 19:04

9
مرداد
محلبی سیب

محلبی سیب

شیر، آرد، نشاستة درشت، زردۀ تخم‌مرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا محلبی بپزد و غلیظ شود (سفت‌تر از فرنی). آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و کنار بگذارید تا خنک شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

شیر................   700میلی لیتر

آرد ................ 2 قاشق سوپخوری

نشاستة ذرت............... 2 قاشق سوپخوری

زردۀ تخم مرغ ...............1 عدد

شکر..............  60 گرم

وانیلین..............   یک چهارم قاشق چایخوری

سیب مکعبی خرد کرده................  2 عدد درشت

شکر ................. 50 گرم

دارچین ................ 1 قاشق چایخوری

بیسکوییت ساده  (خرد کرده).................100 گرم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه محلبی طالبی ؛ دسر خنک تابستانی

 

 

 

طرز تهیه :

شیر، آرد، نشاستة درشت، زردۀ تخم‌مرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم  بزنید تا محلبی بپزد و غلیظ شود (سفت‌تر از فرنی). آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سیب‌، شکر و دارچین را در قابلمة کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب‌ بپزد و آبش کشیده شود. حالا سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اینک در ظرف‌های مناسب پذیرائی، قدری محلبی بریزید و روی آن اندکی بیسکویت و قدری سیب بیفزائید. اکنون روی سیب‌ها را با محلبی بپوشانید و دوباره قدری سیب به آن بیفزائید. سپس محلبی سیب را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

بیشتر بخوانید:

برچسب ها: دسر، شکر، دسر سنتی، محلبی، دسر عربی تعداد بازديد: 171 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز