امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه محلبی طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۳/۴ لیوان طالبی میکس............ (می توانید از مخلوط کن استفاده کنید)
شیر.............. ۲ لیوان
نشاسته ذرت....... ۴ قاشق غذا خوری
گلاب............... ۲ قاشق سوپ خوری
شکر................. ۶ تا ۷ قاشق سر پر (البته بستگی به شیرینی طالبی دارد محلبی را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.)
خامه................ ۱۵۰ گرم
ژلاتین ................یک قاشق و نصفی غذاخوری
(ژلاتین را در صورتی استفاده کنید که میخواهید محلبی را در قالب بریزید اگر تمایل دارید در ظرف یا جام سرو کنید نیازی به ژلاتین ندارید.)
چند قطره اسانس طالبی.................. (درصورت تمایل)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
ابتدا شیر و نشاستهی ذرت را با هم مخلوط کرده تا نشاسته در شیر باز شود سپس آن را به همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهید.
مواد را مرتب روی حرارت ملایم هم زده تا نشاسته بپزد و بوی خامی آن از بین برود، وقتی مواد کمی غلیظ شد خامه را روی بخار کتری قرار دهید تا کمی روان شود و به همراه، گلاب به آن اضافه میکنید. باید حرارت ملایم باشد و مرتب مواد هم زده شود تا نشاسته گلوله نشود و خوب پخته شود.
این مواد بایید حتی کمی از فرنی هم غلیظتر شود.
وقتی مواد به به غلظت کافی رسید زیر آن را خاموش کرده و اجازه میدهید کمی از حرارت بیافتد.
در این فاصله ژلاتین را با نصف فنجان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید (این کار در صورتی هست که شما تمایل داشته باشید که محلبی را در قالب تهیه کنید اگر خواستید در ظرف سرو کنید احتیاجی به ژلاتین نیست).
ژلاتین بنماری شده و طالبیهای میکس شده را به مواد محلبی که، کمی از حرارت اضافه کرده و مخلوط کنید میتونید عزیزان در این مرحله چند قطره اسانس طالبی به آن اضافه کنید.
الان محلبی آماده هست میتونید آن را در قالب مورد نظرتان که قبلا چرب شده ریخته و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
اگر هم ژلاتین مصرف نکردید میتونید در ظرف مورد نظر ریخته و چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و محلبی به اصطلاح جا بیافتد.
منبع:jeleh_jadid