Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 13:41

17
فروردین
طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی

کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش طعم است که در میان افراد نیز بسیار پرطرفدار می باشد، در زمان تهیه این کیک باید به برخی نکات به خوبی توجه داشت.

 کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش طعم است که در میان افراد نیز بسیار پرطرفدار می باشد، در زمان تهیه این کیک باید به برخی نکات به خوبی توجه داشت.

 روش پخت کیک پرتقال در منزل، برای تهیه عصرانه ای خوشمزه و سالم، پیشنهاد این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک است که تقدیمتان می شود. رسپی که در ادامه خواهید خواند مناسب برای ۸ وعده سرو است و ۵۸۱ کیلو کالری دارد.
 

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغال

 
مواد لازم میزان لازم
آرد الک شده ۲ و نیم فنجان  (۳۰۰ گرم)
بیکینگ پودر ¾ قاشق چایخوری 
نمک ¼ قاشق چایخوری 
شکر دانه ریز  ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)
پوست پرتغال  ۲ قاشق غذاخوری (حدود ۳ عدد پرتقال)
روغن نباتی ۱ فنجان  (۲۴۰ میلی لیتر)
آب پرتغال تازه  ¾ فنجان (آب حدود ۳ عدد پرتقال / ۱۸۰ میلی لیتر)
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

مواد لازم برای سس یا لعاب روی کیک پرتقال

1 فنجان پودر قند (120 گرم)

پوست ½ پرتقال

2 قاشق غذاخوری آب پرتقال (حدود 1/2 پرتقال)

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک پارما چیکن

 

 

 

دستورالعمل و طرز تهیه کیک پرتقالی

برای پخت کیک فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با کره چرب کنید یا آرد به کف آن بپاچید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ دیگر شکر و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پوست را با انگشت به شکر بمالید تا شکر به رنگ نارنجی روشن در بیاید. روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

ترکیب آماده را داخل مخلوط آرد بریزید و با همزن بزنید تا تمام آرد یکدست شود و سپس خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید.

به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان چوبی که در مرکز کیک فرو کرده اید با چند خرده نمناک بیرون آمد، بپزید.

اگر روی کیک خیلی قهوه ای به نظر می رسید بعد از حدود یک ساعت آن را با فویل بپوشانید.

پس از پخت کامل کیک اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه در قالب خنک شود.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی

 

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

طرز تهیه سس یا لعاب روی کیک پرتقال

برای تهیه لعاب روی کیک در یک کاسه کوچک، شکر، پوست و آب پرتقال را با همزن بزنید تا یکدست شود.

ترکیب یکدست آماده شده را روی کیک خنک شده بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا خودش را بگیرد.

راز و نکات خوشمزه شدن کیک پرتقال

مالیدن پوست پرتقال به شکر کمک می کند تا روغن های پوست آزاد شده و جذب شکر شده و طعم پرتقال بهتر احساس شود.

تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت در خمیر شما بدون مخلوط کردن بیش از حد مخلوط می‌شوند. اگر فراموش کردید که تخم‌مرغ‌ها را بیرون بیاورید، سریعاً آنها را با قرار دادن آنها در یک کاسه بزرگ و پوشاندن آنها با آب گرم به مدت 5 دقیقه به دمای اتاق برسانید.

خمیر را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. شما نباید خمیر را بیش از حد مخلوط کنید زیرا می تواند کیک را شکننده و سفت کند.

پوست کندن پرتقال ها قبل از آب گیری بسیار ساده تر است، بنابراین ابتدا پوست آن را پوست بگیرید.

توجه داشته باشید که فقط قسمت اصلی پرتقال را پوست بگیرید زیرا قسمت های سفید آن تلخ می شود.

برای گرفتن آب بیشتر از یک پرتقال، آن را با کف دست خود روی میز بغلتانید تا داخل میوه شل شود.

بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه

کیک قابلمه‌ای آسان و پف دار + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: کیک، کیک پرتقالی، کیک تولد، طرز تهیه کیک، کیک میوه ای، تزیین کیک، وانیل، کیک بدون فر تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز